Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Küldj be..

 

 


KÜLDJ BE..

 

 

Természetesen nem csak a történeteket várjuk szeretettel, hanem egy egész listából válogathatnakazok,

akik szeretnék megosztani gondolataikat a közösséggel. Regisztrált tagjaink akár közvetlenü az oldalra is

feltölthetik posztjaikat!

 

 

 

 

 

Küldj be tippet!

Ha úgy érzed, tapasztalatoddal segíteni tudnád az írókat és játékosokat, bátran küldj be hozzánk játéktippet, barkácstippet, illusztrálás tippet vagy írás tippet. Ha nem saját kútfőből dolgozol, hanem más oldalakról is merítesz hozzá ihletet, kérjük mindenképp tüntesd fel a forrást! Szemléltetésként használhatsz kiemeléseket, képeket, beillesztett videókat is.

 

 

Küldj be vendégkritikát!

Futó vagy befejezett történeteinkről örömmel fogadunk vendégkritikákat, amelyek építő véleménnyel segítik az írót a fejlődésben, és felhívják a látogatók figyelmét az értékelt műre. Írhatsz pilot kritikát a premiert követő benyomásaidról, évadközi kritikát a történet bármely szakaszáról vagy epizódjáról, vagy finálét követő összefoglaló kritikát a teljes műről. Ha tanácstalan vagy, hogyan fogj hozzá, olvass bele "Hogyan írjunk kritikát?" című tippünkbe!

 

 

Küldj be vendégcikket!

Minden látogatónktól örömmel fogadunk cikkeket az oldalra. Okosságaidat, amelyek túl rövidnek bizonyulnának egy tipphez, beküldheted Kreatív Kedd rovatunkba, kérdéseket intézhetsz a közösséghez Kérdés Kedd rovatunkban, megoszthatod velünk Sims-szel vagy tale írással kapcsolatos gondolataidat Szerintem Szerda rovatunkban, modajánlóidat Modmatiné rovatunkban, vagy írhatsz akár nem az oldalhoz tartozó témákról is Vendég Vasárnap rovatunkban. Várjuk továbbá a játékokhoz kapcsolódó kihívások magyar leírását, kedvenc machinimáidat, speed build videóidat, kedvenc idegen nyelvű Sims oldalaid ajánlóit, vagy írás kihívásaidat tale íróink számára. Ne félj megmutatni magad a közösségnek!

 

 

Küldj be egyedi tartalmas gyűjteményt!

Ha otthon vagy az egyedi tartalmak világában, állíts össze tematikus gyűjteményeket a látogatók számára! Minél speciálisabb témában küldöd be kedvenceidet, annál hálásabbak lesznek íróink a segítségért. Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékokhoz várjuk kíváncsian ajánlásaidat!

 

 

Küldj be interjút!

Nem csak az interjúalany székében foglalhatsz helyet beszélgetéseink alkalmával, hanem magadhoz ragadhatod a kezdeményezést, és te magad is elcseveghetsz a közösség számodra érdekes tagjaival. A téma szabadon választott, csak kapcsolódjon valamilyen módon oldalunk tartalmához.

 

 

Küldj be játékot!

Ha úgy érzed, szeretnéd a látogatók tudását próbára tenni egy izzasztó kvízzel vagy egyéb játékkal, ne habozz tovább, epekedve várjuk! Tanácsot is szívesen adunk, ha nem tudnád, hogyan kezdj hozzá az összeállításhoz. Kvízeinkhez egyébként a Playbuzz oldal lehetőségeit használjuk, memóriajátékainkhoz pedig a Matchthememory segítségét vesszük igénybe.

 

 

Küldj be vicces képet!

Saját mémjeidet is elkészítheted a történeteinkben található képekből, amennyiben az vicces, és nem sértő az író vagy a közösség tagjai számára. Elő a kreativitással és szövegbuborékokkal, mutasd meg, mit tudsz alkotni pár kockában!

 

 

 

 

 

 Megnyitva 899 alkalommal.
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci