Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Az oldalról

 

 

 

AZ OLDALRÓL

Közösség. Kreativitás. Élet.

 

 

 

Oldalunk a My Sims oldal kistestvéreként jött létre 2014 -ben, hogy továbbra is elérhetők maradjanak kedvenc Sims játékkal illusztrált történeteink, és teret adjunk a friss alkotásoknak. A felkarolt témák száma azonban folyamatosan bővült, míg végül a 2017-es költözéssel és névváltozással értük el jelenlegi formánkat. Naponta jelentkezünk friss posztokkal, állandó rovatokkal, tippekkel és Sims hírekkel, valamint segítséget nyújtunk bármely látogatónknak, aki felkeres minket e-mailen vagy az oldalon keresztül. Bízunk benne, minden író, olvasó és játékos megtalálja nálunk azt a közösséget, ahová minden nap szívesen tér vissza.

 

Az oldal szabályzata | Alapelveink | Oldaltérkép | Segítség az oldalhoz | Szerkesztők | Reklámozz minket

 

 

RÓLUNK ÍRTÁK

Szemezgetés kérdőíveinkből

 

 

"Itt azon vannak a szerkesztők és a tagok, hogy egy nagyszerű közösség alakuljon ki az oldalon, és hogy segítsék az ifjú tehetségek fejlődését és csiszolódását."

"A közösség rengeteget számít, ami itt nagyon barátságos és befogadó. Nem érzi magát idegennek az ember, ha feljön erre az oldalra és ír pl. egy kommentet."

"Jó a közösség, komoly és figyelmes ("felnőttes" :)) a szerkesztő csapat, a látogatók is érettebbek. A történetek tényleg jól vannak megírva, komoly kategória, nem az ovis (...) smileykkal és rövidítésekkel teleírt sztorik, amit sok hasonló oldalon látok. :) A szerkesztők és a látogatók között van kapcsolat, odafigyelnek a szerkesztők a látogatókra. Nem kihalt az oldal, vannak beszélgetések, kommentek."

"Az elszántságotok, és hogy közösséget akartok kovácsolni, nem pedig csak "egyszer benézős látogatókat" szerezni. Tudom, hogy nagyon nagy munka, én többször is akartam hasonló dolgokat kezdeményezni, de még indulás előtt kifulladt a dolog, úgyhogy örülök, hogy nálatok sikerült összetenni egy ilyen elszánt csapatot, és remélem, hogy sokáig olvashatjuk még egymás sorait."

"Én komolyan azt hittem, hogy mindenki, aki ezen az oldalon dolgozik az az összes szabadidejét erre "pazarolja", de elképesztő, hogyan és milyen változatosan vagytok képesek kompenzálni a szociális életeteket ezzel az oldallal, pedig komolyan nem látni, hogy ez pusztán egy hobbioldal :) Mintha a szíveteket-lelketeket beleadnátok :)"

"Szerintem a szerkesztőség nagyon jól felépítette az oldalt, és az is nagyon jó, hogy folyamatosan tartja az olvasókkal a kapcsolatot."

"Tetszik, hogy mindig valami érdekes és friss dologgal állnak elő nap,mint nap. A játékok nagyon érdekesek. Az ajánlókat is imádom, mert sok mindenre felhívják a figyelmem."

"Nagyon aktívak a szerkesztők és minőségi az oldal."

"Az internet egyik fő vonzóereje az állandó újdonság, friss információk. Ebben az oldal nagyon jó, mert mindig amikor az ember fel néz, új cikkel találkozik, nincs olyan, hogy hosszabb ideig nincs egyetlen poszt sem. Bár ez időigényes, de fontos. "

"Tetszik hogy a szerkesztők emberközeliek és jó fejek, és látszik hogy ügyelnek arra, hogy mindig legyen friss tartalom, és ügyelnek arra, hogy minden tale-nek jusson megfelelő figyelem, nem hanyagolják el az esetleg kevésbé kedvelt történeteket sem, emellett tetszik, hogy mindig vannak interjúk meg ilyesmik az írókkal, és látszik, hogy tényleg mindent beleadnak az oldal futtatásába, nagyon kreatív ötletekkel állnak állandóan elő, annak is örülök, hogy rendszeresen vannak pályázatok."

"Rengeteget tesztek az írók munkájának segítéséért, nagyon motiváló belegondolni, hogy az elkészült sztori felkerüljön az oldalra, és a "részévé" váljon, értem ezt úgy, hogy megvan az esélye hogy felbukkanjon kvízekben, szombati szórakozásokban, interjúban, és persze hogy a művet végre az olvasók is láthassák és véleményezzék."


 

MI MOTIVÁL ABBAN, HOGY HOZZÁNK KÜLDD A TÖRTÉNETEDET?

 

"A régi MySims-es közösség tagjainak egy része jelen van az oldalon, és a Sims Tales is egy jó közösséget hozott létre, ezért ide fellátogatni is jó érzés, olyan, mintha közeli ismerősök közé jönnék. Az olvasók és írók között közvetlen kapcsolat van, hiszen bárki hozzászólhat a tale-ekhez, és a többi poszt alatt, valamint a Fórumon is "találkozunk". A történetek alatti kommentekben őszinte véleményeket és építő jellegű kritikákat lehet olvasni, amikből tanulhatunk, minden író láthatja, mi az, amit jól, illetve rosszul csinált. Emellett, az oldalon rengeteg segítséget találhatunk (tippek, ihletadó zenék, képek, egyedi tartalmak, stb.)."

 

 

"Úgy vélem, hogy ez az egyetlen igazán komoly és érett tales oldal."


"Az olvasók kedvesek, támogatóak. Nem néznek le senkit, itt mindenki kap lehetőséget."

 

"Az aktív szerkesztői csapat, a jó társaság, akik kommentekben hasznos tanácsokkal látnak el. Szimplán a tudat, hogy olyan emberek fogják elolvasni a történeteim, akiknek - ha személyesen ismerném őket -, első körben küldeném el írásaimat."

 

 

 

 

 


 Megnyitva 848 alkalommal.
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci