Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x12 - El kell mondjam


1x02 - A buli
Hírfolyam
Építs, barkácsolj és csavarozz a szerszámokkal!

Végre megépültek a Sims 2 és Sims 3 barkácstippek. A tippek megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre! 

Sims 2 barkácstippek

 

Sims 3 barkácstippek

Dátum: 2017 Jun 26 Írta: Matt
Pályázat

 Pályázat! 
 Pályázat! 
 Pályázat! 

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla
Csavarkulcs

Ma előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett oldalbütykölés van terítéken, ezért senki se ijedjen meg, ha repkedő plumbobokat, rózsaszín debil pónikat, vagy színváltós chatet lát.

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Powered by CuteNews
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Lehet, hogy a vezeté...
· Wow. *-* eszméletlen...
· De azt a bizonyos Si...
· Vigasztaljon a tudat...
· Utálok rossz híreket...
· Nagyon cuki az a Hus...
· A négyes kis listádb...
· Igen, Patrick Sophie...
· Izgalmasnak ígérkezi...
· Láttam és olvastam i...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Kedvenc zenék/videók
· Mozimaraton - filmes...
· Barkochba
· Összetett szavak
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [89]
· Szólánc [36]
· Az, aki utánam ír... [26]
· Összetett szavak [16]
· Végtelen történet [13]
GyIK - Az oldallal kapcsolatos tudnivalók
Gyakran Ismételt Kérdések
- Az oldalról -

Olvasd el a Segítség az oldalhoz leírásunkat, valamint a Szabályzataink gyűjteményét. Ezek ismerete elengedhetetlen az oldal megfelelő használatához.

Oldalunk nem küld megerősítő e-mailt. Igyekszünk a bizalomra és tagjaink korrektségére építeni, és nem megnehezíteni a dolgokat - ez mindaddig így marad, amíg technikailag megengedhetjük magunknak.

Bizony van. Ide kattintva megtalálhatod a fontosabb szabályzatok és tudnivalók gyűjteményét.

Ha új admintársat keresünk, a saját belátásunk szerint döntünk a tagfelvételről és annak módjáról. Ellenben látogatóként is majdnem ugyanannyit tudsz segíteni, mintha szerkesztő lennél, erről a Küldj be... menüben kaphatsz bővebb információt.

A tippek az oldalunk tulajdonát képezik. Ezek másodközlése még forrásmegjelöléssel is TILOS. Ez annyit tesz, hogy még akkor sem teheted fel a saját oldaladra, ha kiírod, hogy innen származik - enélkül pedig végképp nem. A sims tales, simnovellák, mini tales kategóriák történeteire és a pályázatokra beküldött alkotásokra vonatkozóan csak abban az esetben engedélyezett a másodközlés, ha az adott történet írója engedélyt adott rá, és értesített minket erről.

Kedves Sims Addicts! Hali! Csumika! Sziasztok! Vagy ha csak és kizárólag az egyik szerkesztővel szeretnél levelezni, hozzá szeretnél intézni kérdést, kérést, akkor neki címezd a levelet. Kedves/Szia Carmilla/Dettyke/Etti/Matt/Thea!

Ha a levél nem tartalmaz olyan kérdést, amelyet meg kell vitatnunk, át kell gondolnunk, akkor igyekszünk minél előbb válaszolni. Ha 3 munkanap után sem kapod meg a visszajelzésünket, küldd el még egyszer az e-mailt.

Természetesen, sőt minden látogatónk előtt nyitva áll a lehetőség, hogy vendégcikkeket/rovatokat írjon. Erről a Küldj be... menüben kaphasz bővebb információt.

Természetesen, de előtte kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és e-mailben egyeztessünk az ötletedről. Ha a tipped esetleg egyedi tartalmak készítésével kapcsolatos, akkor érdemes ellátogatnod a Kreatív Kreátorok Klubja aloldalunkra, amely kizárólag erre a témakörre éleződött ki.

A legegyszerűbb, ha a kapcsolat lehetőséget használva küldesz nekünk egy e-mailt. Amennyiben a problémád a játékkal vagy a tippjeinkkel kapcsolatos, használd az Interaktívot, az oldallal kapcsolatos problémák esetén (valami nem, vagy nem jól jelenik meg, nem működik egy link, és egyéb hasonló dolgok) keresd meg valamelyik admint.

Az Idegen Szavak Szótára posztunkban összegyűjtöttük ezeket az idegen szavakat. Ha úgy érzed, hiányzik innen még valami, nem kaptad meg valamelyik kérdésedre a választ, írj nekünk e-mailt, és kibővítjük a szótárunkat.


Megnyitva 33 alkalommal.
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Részletekért kattints a képre!

Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 83
· Legújabb tag: Esztu