Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Rólunk
Szerkesztők:


Szerkesztők voltak:



Segédszerkesztők:



Szerkesztők:

Carmilla: 2016. október - ?
Szeretek a játékkal/játékban alkotni és szeretem az évek során felhalmozott állítólagos tudásomat tippek formájában a gyanútlan kattintgatókra rátukmálni.
Szeretek szövegelni és szeretek a chaten bebútorozva mindenkivel mindenféléről beszélgetni.
Szeretek rengeteget olvasni, de nem szeretek olyan sztorikba belebotlani, amelyeknek semmi érdemi mondanivalója nincs, és szeretem, ha egy történetet a leges-leges-legnagyobb idegösszeomlásig húznak, és ha a szerelmi szál úgy van kialakítva, hogy már a veszekedésben is azt várhatom, mikor esnek egymásnak.
Nagyon szeretem a masszív, "én asszonyom" típusú férfi főszereplőket, de nem szeretem, ha a női főszereplő valami fullextrásan tökéletes Mary-Sue, aki rózsaszín pompomfelhőt süt szerelme jeléül a fullextrásan tökéletes kampijának, mert annak általában több oldalnyi nyálas szenvelgés a vége, amit meg aztán végképp nem szeretek.
Szeretem, ha tövig lerágott körömmel várhatok egy következő fejezetre, és szeretem, mikor a férfi főszereplő nem beszél magában. Illetve azt szeretem, ha magában beszél - és az vicces -, de azt nem szeretem, mikor fél oldalakban motyog magában arról, hogy mennyire jó csaj slattyog mellette, és milyen fantasztikus érzés lenne végigsimítani a vállára omló fürtjein.
Milyen gáz már...
Szeretek a munkám keretein belül nálamnál 4-5 fejjel nagyobb, kigyúrt, kopasz izomcsávókkal teli torokból, lila fejjel üvölteni, és szeretem, mikor erre nem a nevetés a reakciójuk, hanem a behúzott nyak és az elkullogás.
Szeretem a közösséget és szeretem, hogy sok emberrel tudok sok dologról sokat dumálni, de nem szeretem, ha valaki közösségbomlasztásba kezd, vagy vitázik a többiekkel, mert az előhozza azt az énem, amit viszont a delikvensek nem szeretnének szeretni.
Szeretem, hogy ha bármi problémátok van, megkerestek, mert szeretem, hogyha hasznosnak érezhetem magam, és segíthetek a közösség tagjainak, akár nyílt, akár zárt platformon.
Hmm... egészen pontosan 25 szó kezdődik szer-rel... Bocsi. :D
De hát hiába. Szeretek lökött lenni. :D

Interjúk:
{ Interjú Carmillával (2016. november) }



Dettyke: 2014. május - ?
25 éves vagyok, végzettségemet tekintve logisztikus, de igazság szerint még keresem a helyem a nagyvilágban. Álmodozó személyiségjegyem magával vonzza a lustaságot, szívesebben töltöm a szabadidőmet a laptopom, Axus előtt írással, simsezéssel vagy sorozatozással, mint aktív kikapcsolódással. Pedig kerékpározni például imádok, főleg meredek terepen. Még jó, hogy van mellettem valaki, aki erre mindig emlékeztet és kirángat olykor a napfényre, miközben képes elviselni művészlelkem hangulatingadozásait.
Már egészen kicsi koromban kitaláltam történeteket, de mindig csak képzeletben játszottam el őket, soha nem osztottam meg senkivel és nem kerültek papírra. Elsős gimis voltam, mikor végre tollat ragadtam, és ténylegesen írni kezdtem, azonban egy-két fejezetnél tovább ritkán jutottam. A "The Torenos" volt az első művem, amit befejeztem, hála a My Sims vezetőségének és fórumos közösségének, valamint a The Sims 2-nek. A legnagyobb gyengeségemnek ugyanis a leírásokat tartom, amik hiányát viszont remekül ellensúlyozza a játék képi világa.
A Sims Tales tehát az én műfajom, ezért is vagyok itt: hogy népszerűsítsem és segítséget nyújtsak a szárnyukat bontogató, saját stílusukat kereső írópalántáknak. :)

Interjúk:
{ Közös kérdések  (2015. május) | Egyéni kérdések (2015. május) | Interjú Dettykével (2016. március) }



Etti: 2014. május - ?
2009 májusában csatlakoztam az egykori My Sims oldal és Fórum népes közösségéhez, miután megjelent a "Más, mint a többi" című történetem. Egészen a bezárásig (2014. nyár) az oszlopos tagjának, és az akkori rangom szerint, "a Fórum lelkének" számítottam (bár én ezt inkább csak a Sims Tales topicra vonatkoztatnám).
Voltak ugyan kihagyások, kisebb szünetek, de sohasem vettem le a szemem egy másodpercre sem a második otthonomnak számító témáról, mindig igyekeztem aktívan részt venni mindenben, pangás idején próbáltam életet lehelni a közösségünkbe, véleményezni, biztatni, kérdezősködni.
Szinte már hobbimnak tekintettem a tale-ezést, a történetekkel való foglalkozást, olvasást, ezért gondoltam azt, hogy benne kívánok lenni egy olyan kezdeményezésben, amely összefogja az alkotásokat, az írókat és az olvasókat egyaránt.
Célom nem más, mint hogy továbbra is hű maradjak egykori rangomhoz, és a többiekkel együtt létrehozzunk egy aktív, vidám és összetartó közösséget.
De ezt csak Veletek együtt tudjuk megtenni!

Interjúk:
{ Közös kérdések  (2015. május) | Egyéni kérdések (2015. május) | Interjú Ettivel (2016. március) }



Matt: 2014. május - ?
Nemrég léptem be a 20-as klubba és jelenleg mérnökinformatikus egyetemista vagyok. Egyetlen káros szenvedélyem van, a sorozatnézés.  Sokféle műfajt szeretek, kivéve a nyálas, csöpögő, romantikust. Szabadidőmben szeretek futni, filmeket nézni, zenéket hallgatni és aludni. :D
My Sims fórumon Mattheeew vagyok, mostantól Matt néven leszek az oldal egyik szerkesztője. 2004-ben megismertem a Sims fogalmát és emiatt lettem Simsfüggő. Sims-ben szeretek építeni és filmet forgatni. Pár éven belül debütálni fog az első történetem.
Örülök, hogy tovább vihetjük a Sims Tales sorsát és továbbra is lehetőséget biztosítunk remek történetek olvasásához. Remélem, hogy jól fogjátok majd érezni Magatokat az oldalunkon! :)

Interjúk:
{ Közös kérdések  (2015. május) | Egyéni kérdések (2015. május) | Interjú Matt-tel (2016. március) }



Thea: 2016. február - ?
A mysims.hu oldalon ismerkedtem meg a sims tale fogalmával, és azóta az egyik legkedvesebb hobbimmá vált a történetek írása és olvasása. Eredetileg a The sims 2 játékkal kezdtem, de a 3 ejtett igazán rabul, első befejezett történetem is ezzel a játékkal készült. A mysims megszűnése után figyelemmel kísértem az alakuló új oldalt, nagyon örültem, hogy egy kis csapat felkarolta és nem hagyta feledésbe merülni a sims történetek világát.
Amióta ceruzát tudok fogni az ujjaim között, írok. Kezeim közül ugyanolyan eséllyel kerülhet ki sci-fi, fantasy, mint középkori lovagregény, és szívesen olvasok bármilyen műfajt, amiben izgalmasak a karakterek. Polgári életemben a szabadidőmet szívesen töltöm koncerteken vagy utazgatással, kedvelem a kreatív hobbikat, no és a macskákat minden mennyiségben!:)
A négy fal között leginkább simssel ütöm el üres óráimat, és ez az idő csak pozitív irányba fog változni, miután lehetőséget kaptam, hogy 2016-tól tevékenyebben is hozzájáruljak a csapat munkájához! Lelkesen várom a kihívásokat, remélem élményekben gazdag évek várnak ránk, szerkesztőkre és látogatókra egyaránt!

Interjúk:
{ ??? }

Szerkesztőtársaink voltak:

Marcello: 2014. május - 2017. február
Egy teljesen átlagos, 18 éves gimnáziumi tanuló vagyok, aki időnként szeret csak úgy elmerengeni az élet dolgain, filozofálgatni, a tapasztalatait megosztani másokkal, és természetesen írni. Szabadidőmet legalább annyira szívesen töltöm otthon, négy fal között, mint egy diszkóban, vagy egy jó kis házibuliban.
Bevállalós típus vagyok, általában részt veszek az érdekesebb projektekben, így történt ez annak idején is, amikor megírtam első Sims Tale-emet, melyet még 2008-ban publikált a My Sims. Azóta sem állt meg az írási kedvem. Ha éppen nincs életbevágóan fontos dolgom, és nem vagyok hullafáradt, még mindig örömmel vetem papírra a képzeletbeli világaim eseményeit.
Első nagyobb szabású projektem "A kő rejtélye", majd ezt követte a rá 2 és fél évvel később megjelent folytatás, mely "A bosszú ösvénye" címet kapta. A kritikák szerint sikerült fejlődnöm, de én bízom benne, hogy az írói képességeim további javuláson mennek majd keresztül.
Egy nagyszabású Sims Tales oldal készítése már régóta piszkálta a fantáziámat, és most ez végre meg is valósult. Szívből remélem, hogy Ti is majd legalább annyira örömötöket lelitek benne, mint én! :)

Interjúk:
{ Közös kérdések  (2015. május) | Egyéni kérdések (2015. május) | Interjú Marcelloval (2016. március) }


NoAngelBrigi: 2014. május - 2017. február
25 éves grafikus vagyok, számos hobbim között szerepel a The Sims 2, az írás és az olvasás, ezért is vagyok itt, elsősorban mint szerkesztő és lektor.
Körülbelül 12 éve érdekel az írás és 10 éve ejtett rabul a játék. Aztán ezek ketten egyszer csak találkoztak és megszületett az első befejezett történetem, A kocka két oldalán. Hamarosan elkészült a folytatás is, Szappanbuborék a szerelem címmel.
Azóta az "Írsz-e még?" kérdésre számtalanszor válaszoltam már: "Persze, mindenképp". Egyszer biztosan, ötlet és terv ezer akad, viszont az írás sajnos kicsit háttérbe szorult az elmúlt pár évben, ahogy az olvasás is.
A My Sims fórum számomra mindig is kedves hely volt, főleg a The Sims 2 és a Tales téma, még ha utóbbit néha el is hanyagoltam. Viszont most szívem-lelkem igyekszem majd beleadni a feladatba, hiszen tovább vinni egy olyan fantasztikus dolgot, mint a My Sims Tales, igen nagy munka. Izgatottan várom az első történeteket, az éjszakába nyúló olvasást, és főként Titeket, kedves Írók és Olvasók! Remélem minél több ismerős és új arc csatlakozik majd hozzánk azon az úton, amire most készülünk rálépni! : )

Interjúk:
{ Közös kérdések  (2015. május) | Egyéni kérdések (2015. május) | Interjú NoAngelBrigivel (2016. március) }


Nana: 2014. május - 2015. október
Sokaknak valószínűleg a mysims.hu-ról vagyok ismerős, ahol szerencsém volt 2009-től a zárásig a csapat tagjának lenni. De közhelyesen szólva minden jónak vége szakad egyszer, és habár nem tudtam mindig annyi energiát fektetni a szerkesztésbe, mint szerettem volna, és igazából most fel kéne lélegeznem, nem bírom ki, hogy ne vágjak bele valami másba. Egy részem siratja a My Simset, mert nem egyszerű 5 év után megválni valamitől, ami a mindennapi életem része volt. Másfelől viszont örülök, hogy összeállt ez a kis társaság (a kedvenc fórumozóimból), és hogy velük vihetem tovább a Tales rovatot egy újabb, felturbózott formában.
Talán ez volt számomra is az egyik legkedvesebb rovat az oldalon, mivel lelkes könyvmoly és sorozatrajongó vagyok. Írással is próbálkozom, ötlet van rengeteg, de motiváció és szabadidő viszont sajnos már nem olyan sok. Egészen kiskoromtól beteg módon vonzódom a természetfeletti, a sorozatgyilkosok, a kriminológia és a pszichológia iránt, szóval tőlem ne nagyon várjatok semmit, ami nyáltól csöpög, de egy jó történetet akár ebben a témában is szívesen olvasok.

Interjúk:
{ Közös kérdések  (2015. május) | Egyéni kérdések (2015. május) }


Segédszerkesztők:

Bellatrixy: 2016. október - ?
Amikor arra kérnek, hogy beszéljek magamról, mindig arra gondolok, mások mit mondanának, mi jellemez...a következőkre jutottam: kék haj, írás, könyvek, filmek, sorozatok, játékok, rock zene. Lehet megmosolyogtat, de valóban ez vagyok én. Számtalan hobby-m van ezekkel a témákkal kapcsolatban, melyeknek mind hatalmas szenvedéllyel hódolok, mikor- milyen arányban. Azonban kettő ezek közül kiemelkedően fontos számomra, és mindig részei lesznek az életemnek: az olvasás és az írás. Mindegy épp melyik játékra, vagy sorozatra vagyok őrülten rákattanva, eme két hódolatomra mindig szentelek időt. Véleményem szerint egyedül ez a két területe létezik az életnek, ahol valóban nincsenek határok, és ezt átélni számomra elmondhatatlan érzés.
Alapjáraton egy igen vidám ember vagyok, aki szívesen segít másoknak, és osztja meg véleményét gyakorlatilag bármivel kapcsolatban. A Simses játékokat illetően leginkább a második szériával kapcsolatban tudok használható infókat szolgáltatni, ezen kívül inkább írás téren tudok hasznos tanácsadó lenni.
Az oldal közössége már ittlétem kezdete óta is nagyon vonzónak és családiasnak hatott, és végtelenül boldog vagyok, hogy mára már odáig jutottam, hogy a közösség részének érezhetem magam! ^^

Interjúk:
{ Interjú a segédszerkesztőkkel (2016. november) }


Juhaszgaga: 2016. október - ?
Mikor beavatási ceremóniaként megkaptuk, hogy be kell mutatkozni, akkor végigpörgött az agyamban, hogy mit kéne hazudni magamról. Aztán filozofikus gondolatokon kezdtem gondolkozni azzal kapcsolatban, hogy milyen elképesztően egyediek a pillangók szárnyainak mintázatának sejtfelépítése.
Leginkább azt érdemes tudni rólam, hogy rengeteg hobbim volt, van és Lessie-s, de mindegyiket olyan hűen és teljes szívvel művelem, hogy utána boldogan tudok visszatekinteni az ilyen dolgokra. Például festettem pár hónapja, és nem bántam meg, hogy kipróbálhattam. Emellett a zongoratudásom is, amit a gyerekzongorán tanultam, az is vissza-vissza csalogat a számítógépes fekete-fehér billentyűkhöz. De ami már jóideje fennáll, és jó eséllyel nem fog változni soha, az az írás és az olvasás szeretete. Mindkettő már régóta velem van, és mindkettő tökéletes számomra arra, hogy offoljam magam pár órára az élet szürkeségéből bele a fantázia világába. Mindkettő remek időtöltés számomra, de szerintem nem kell ecsetelni, hogy milyen jó olvasni és írni egy történetekkel foglalkozó oldalon
Legtöbb esetben vicces, bohókás emberke vagyok, aki minden egyes hülyeségben nyakig benne van, sőt, meg is sértődök, ha valamiből kihagynak De ha komolyabb feladat van, akkor én ahhoz a megfelelő hozzáállással állok neki, és utolsó leheletemig küzdök, hogy az a lehető legtökéletesebb legyen. Alapvetően segítőkész vagyok, de ezen a téren nálam hamar szakad a cérna, ha a másik fél nem képes felérni az én agyi szintemmel - ami sokszor a nullával egyenlő.
A sok csillámpóni mellett azonban engem nagyon hamar fel lehet idegesíteni valamin, amin aztán napokig rágódok, de rosszabb esetben azonnal kiadom magamból, bár ez nem nagyon fordul elő, inkább a belső morfondírozás rám a jellemző.
Az oldalt a kezdetektől ismerem, a kezdetek előttről is, és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy idővel beépülhettem a csapatba, ami a lehető legváltozatosabb tagokból áll. Elképesztő nagy megtiszteltetés, hogy ennek az oldalnak a segédszerkesztője lehetek, remélem, nem okozok csalódást senkinek

Interjúk:
{ Interjú a segédszerkesztőkkel (2016. november) }


Oxeye: 2016. október - ?
A mysims.hu oldalon ismerkedtem meg a sims tale fogalmával, és azóta az egyik legkedvesebb hobbimmá vált a történetek írása és olvasása. Eredetileg a The sims 2 játékkal kezdtem, de a 3 ejtett igazán rabul, első befejezett történetem is ezzel a játékkal készült. A mysims megszűnése után figyelemmel kísértem az alakuló új oldalt, nagyon örültem, hogy egy kis csapat felkarolta és nem hagyta feledésbe merülni a sims történetek világát.
Amióta ceruzát tudok fogni az ujjaim között, írok. Kezeim közül ugyanolyan eséllyel kerülhet ki sci-fi, fantasy, mint középkori lovagregény, és szívesen olvasok bármilyen műfajt, amiben izgalmasak a karakterek. Polgári életemben a szabadidőmet szívesen töltöm koncerteken vagy utazgatással, kedvelem a kreatív hobbikat, no és a macskákat minden mennyiségben!:)
A négy fal között leginkább simssel ütöm el üres óráimat, és ez az idő csak pozitív irányba fog változni, miután lehetőséget kaptam, hogy 2016-tól tevékenyebben is hozzájáruljak a csapat munkájához! Lelkesen várom a kihívásokat, remélem élményekben gazdag évek várnak ránk, szerkesztőkre és látogatókra egyaránt!

Interjúk:
{ Interjú a segédszerkesztőkkel (2016. november) }



Megnyitva 1139 alkalommal.
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci