Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x12 - El kell mondjam


1x03 - Csalódás
Hírfolyam
Építs, barkácsolj és csavarozz a szerszámokkal!

Végre megépültek a Sims 2 és Sims 3 barkácstippek. A tippek megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre! 

Sims 2 barkácstippek

 

Sims 3 barkácstippek

Dátum: 2017 Jun 26 Írta: Matt
Pályázat

 Pályázat! 
 Pályázat! 
 Pályázat! 

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla
Csavarkulcs

Ma előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett oldalbütykölés van terítéken, ezért senki se ijedjen meg, ha repkedő plumbobokat, rózsaszín debil pónikat, vagy színváltós chatet lát.

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Powered by CuteNews
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Vezetéknevet Sophie-...
· Lehet, hogy a vezeté...
· Wow. *-* eszméletlen...
· De azt a bizonyos Si...
· Vigasztaljon a tudat...
· Utálok rossz híreket...
· Nagyon cuki az a Hus...
· A négyes kis listádb...
· Igen, Patrick Sophie...
· Izgalmasnak ígérkezi...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Barkochba
· Kedvenc zenék/videók
· Mozimaraton - filmes...
· Összetett szavak
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [92]
· Szólánc [36]
· Az, aki utánam ír... [26]
· Összetett szavak [16]
· Végtelen történet [13]
Modmatiné - TS4 - Támadnak a pattanások!
Modmatiné

Végre megérkezett a The Sims 4 Parenthood kiegészítő, ami számtalan új kihívás elé állítja simjeinket, a korábbi szériákból ismert pattanások okozta gyötrelmek azonban kimaradtak a játékból. A készítők azon az állásponton voltak, nem ruházzák fel negatív üzenettel a pattanások, aknék megjelenését, hanem a tinédzserkor természetes velejárójaként kezelik őket. Ez kedves gesztus volt ugyan tőlük, mi azonban tudjuk, a valóságban nincs az a tini vagy felnőtt, akit legalább kicsit ne viselne meg, ha fájdalmas ragyák jelennek meg világszép orcáján. Ügyes modderek máris lecsaptak a lehetőségre, hogy egy kis realitást csempésszenek a Sims 4-be - megérkezett a Pimples/Acne (Pattanások/Aknék) mod, hogy megkeserítse simjeink életét!


Thea, 2017.06.05 11:52. 0 hozzászólás· 186 megnyitás
Simmásodpercek - Kutyák és macskák
Simpercek

Mint tudjátok, az EA a legutóbbi frissítésekkel együtt jövőbeni kiegészítőkre utaló nyomokat is elrejtett a Sims 4-ben, köztük több állatokhoz kapcsolódót is. Egy szlovák oldalon bukkant fel a még nem hivatalos (előbb-utóbb az lesz :D ) következő csomag, ami Dogs and Cats (Kutyák és macskák) névre hallgat, és november 9-én várható a megjelenése. Az ára 39.99 euro, ami 12.000 Ft-nak felel meg. Bár a november még messze van, mi már várjuk a kiegészítőt, ugye ti is? :)

Matt, 2017.06.04 16:32. 1 hozzászólás· 53 megnyitás
Hibaelhárítás - TS3 - Mentési problémák, és 12, 13, 15, 16-os hibakód
Hibaelhárítás

Ismét játéktippel jelentkezem, egy teljesen új témával, ami még soha nem volt az oldalon. Fontosnak tartom a hibaelhárító tippeket, hogy a játékosok zökkenőmentesen és önfeledten élvezhessenek minden Sims-szel töltött pillanatot. Hamarosan a Játékzónában találkozhattok majd új almenünkkel, amiben a Sims különböző szériáival fogunk foglalkozni. Bizony, több, mint 100 probléma vár megoldásra! Sajnos a mai napig előfordulnak még dühítő hibák, 12-es, 13-as, 15-ös, 16-os hibakód a Sims 3 játék mentésekor. Ez a tipp nem csak ezek megoldását tartalmazza, hanem egyéb javaslatokat és személyes meglátásaimat is. Remélem, hogy együtt megoldjuk a lehetetlent. 

Matt, 2017.06.01 18:45. 0 hozzászólás· 173 megnyitás
Játéktipp - TS4 - Billentyűparancsok használata
Játéktipp

A Sims sok szériájához találhattok nálunk tippeket, amelyek segítséget nyújthatnak a kíváncsi játékosok számára. A Sims 4 tengerén is szeretnénk mélyebbre kalauzolni titeket, mert az bizony komoly útmutatást igényelhet a simkormányosok számára. Kezdjük egy alaptippel, amely a Sims 3 veteránok számára talán ismerős lesz, de őket is meglepheti pár újdonsággal. Akik először kezdenek játszani a Sims 4-gyel, akadályokba ütközhetnek, de ne aggódjatok, segítek eligazodni a billentyűparancsok használatában. Ez a mostani cikk a Sims 4 alapok tippsorozat első része.

Matt, 2017.05.31 16:37. 0 hozzászólás· 152 megnyitás
Modmatiné - Frissített csaláskódok
Modmatiné

A mai poszt nem a klasszikus értelemben mutat be egy modot, hanem a csaláskódok használtában szeretnénk segítséget nyújtani. Felkerült az oldalra egy igen hosszú Sims 4 csaláskód lista, amely magyarul tartalmazza az elérhető csaláskódokat a Parenthood kiegészítőig, használjátok bölcsen! Bővített változatban került fel a Sims Medieval csaláskód lista, a Sims 3 csaláskód lista és a Sims 2 csaláskód lista is. Bár tudjuk, a túl sok kód használata elrontja a játék örömét, azért egy kevés bárki számára beleférhet.:)

Thea, 2017.05.31 11:48. 0 hozzászólás· 167 megnyitás
Szemezgető Szerda - TS3 - Szingli apu öt gyerekkel kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

A mai napon ismét egy kihívással gazdagodott oldalunk, ezúttal Lee jóvoltából. A "Szingli apu öt gyerekkel" kihívás eredetileg The Sims 3 játékhoz íródott, témája miatt azonban bámelyik szériával végigjátszható - akit igazán kemény fából faragtak, akár a tegnap megjelenet The Sims 4 Parenthood kiegészítővel is nekifoghat a játéknak! Köszönjük szépen Lee-nek a kihívást, és jó játékot kívánunk a próbálkozóknak!:)


Thea, 2017.05.31 08:31. 2 hozzászólás· 401 megnyitás
Simpercek - Lázadó tinik, válogatós gyerkőcök - vár ránk a szülő szerep minden öröme és bosszúsága!
Simpercek

A mai napon válik hivatalosan is elérhetővé a The Sims 4 Parenthood, ami valószínűleg a legtöbb Sims rajongó számára különleges dátum, hiszen szuper érdekes lehetőségeket vonultatnak fel a készítők az új game pack-ban. A 11 új jellemvonás, hét korszak, az új életcél és a rengeteg szebbnél-szebb tárgy és ruha alighanem mindenkit lenyűgöz majd, aki a Simsben kicsit is élvezi a több generáción át folytatott játékot. Természetesen megérkeztek az új kiegészítőhöz használható  csaláskódok is, továbbá egy lehetséges következő kiegészítő témáját is felvezeti az egyik belecsempészett ruházat - sejtésetek sincs, milyen kiegészítőről lehet szó, igaz?;)


Thea, 2017.05.30 13:30. 4 hozzászólás· 342 megnyitás
Modmatiné - TS3 - NRAAS útmutató
Modmatiné

Bevallom, én nem tudom elképzelni a Sims 3 játékot az EA által felállított korlátok közé szorítva. Hogy a legegyszerűbb problémámat említsem, egy háztartás nem állhat maximum 8 főből. Az NRAAS Industries hasznos megoldásokkal szolgálhat azok számára, akik színesebbé szeretnék tenni játékukat, és azoknak is, akik történet illusztrálása miatt szeretnének átlépni egy-két szabályt a Sims-ben. Korábban olvashattatok már egy leírást Gabett tollából a MasterControllerről, ma pedig egy hosszabb, átfogó ismertetőt olvashattok a további modulokról. Használjátok őket felelősséggel, hiszen mint bármelyik egyedi tartalom, ez is okozhat hibát a játékban, kipróbálni azonban mindenképp érdemes, mert új játékélményt nyújt a játékos számára.  Az NRAAS leírását ide kattintva olvashatjátok!

Thea, 2017.05.29 09:25. 0 hozzászólás· 39 megnyitás
Hírhétfő - Készülgetünk
Hírhétfő

Több hónap telt el, mióta utoljára olvashattátok hírösszefoglalónkat. Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra visszatérhetünk az életbe, és mindezt már egy új, jobban felszerelt oldalon tehetjük meg! Persze még akadnak hiányosságaink, de lassan helyükre kerülnek az utolsó puzzle darabkák is, és arra is időt szakíthatunk, amit a tartalmakon felül szeretnén nyújtani számotokra. Addig is megosztanék veletek pár fontosabb hírt és információt:

 • Pénteken elmaradt a Promó Péntek, ugyanis a The Last One Standing - Az utolsó című tale következő epizódja késik egy picit, reméljük TimMac mihamarabb vissza tud térni a forgatáshoz! Addig pedig egy zsák szerencsét kívánunk a vizsgáihoz.:) A Veszett Kutya Nyomozóiroda is záros határidőn belül folytatódik, a történet befejezett státuszban van, pusztán pár javítanivalóra várunk, ami csúszott az oldal miatt. (Carmilla építi az oldal hátterét, úgyhogy mostanság kissé időhiányban szenved.) Bízunk benne, mihamarabb visszatérhetünk mindkét történettel, és ahogy ígértük, a Holdfény 2. évadát is hamarosan olvashatjátok az oldalon.
 • A héten szeretnénk elérhetővé tenni a tippeket és történeteket, ezt követően pedig a kritikák és interjúk is felkerülnek az oldalra. A többi cikkünk már olvasható, egyedül a Szórakozások menü hiányos még, ugyanis a kvízek egyszerűbb feltöltési módjához nemzetközi összefogásra volt szükségünk.:)
 • A Sims 4 Csaláskódok lap sajnos nem jelenik meg egészben, dolgozunk az ügyön.
 • Nem felejtettük el az ékezetes betűk problémáját sem a regisztrációnál, a megoldás folyamatban!
 • A My Sims mintegy 700 tippjén túl az oldalon is olvashatóvá vált NoAngelBrigi számos lakberendezési tippje az Illusztrálás tippek részlegben, amelyek főleg a Sims 2 játékosok számára nyújtanak segítséget, de bízunk benne, hogy bővülni fogunk a többi szériához tartozó írásokkal is.
 • A jelenleg olvasható témákon kívül készülünk még néhány hasznosabb menüvel, ezekről azonban csak később lebbentenénk fel a fátylat.:)
 • Előfordulhat, hogy hibáztunk egyes tartalmak feltöltésekor vagy linkelésekor, úgyhogy ha ilyet tapasztaltok, kérjük, jelezzétek a Fórum Admin-sziget részlegében. Ide várjuk azokat az ötleteket is, amelyek még nem valósultak meg, de szerintetek helyük lehetne az oldalon. Azok, akik még nem tudtak regisztrálni, vagy jobb szeretnének inkább privátban írni, a simsaddictshun@gmail.com címen is bármikor elérhetnek minket.
 • Mint tudjátok, ezt az oldalt hárman szerkesztjük, de bőven lenne feladat akár több ember számára is. Ha kedvet éreztek hozzá, ugyanúgy várjuk szeretettel vendégírásaitokat, mint eddig, de akár fel is kereshettek minket a fenti e-mail címen, ha egy-egy vendégcikknél többre lenne kapacitásotok, csak nem tudjátok, mihez fogjatok, vagy esetleg olyasmiről szeretnétek a véleményünket kérni, ami eddig nem szerepelt az oldalon.
 • A  Kreatív Klub indulása sajnos még kicsit késik, az Interaktív viszont működik, és regisztráció nélkül is igénybe vehető, úgyhogy használjátok bátran, ha problémátok vagy kérdésetek akadna!
 • Bal oldalt a Hírfolyamban folyamatosan tájékoztatunk titeket a friss fejleményekről, ha eddig nem tettétek, pillantsatok néha oda.:)
 • (A rovatok ikonjai természetesen nem véglegesek, hamarosan kicsit simsesebbé válnak!)

 

Thea, 2017.05.29 04:59. 0 hozzászólás· 80 megnyitás
Vendég Vasárnap - Magyar Youtube videósok
Vendég Vasárnap

A YouTube a világ legnépszerűbb videómegosztó oldala, és talán műfajok tekintetében is a legsokszínűbb. Emlékszem, gyerekként csak azért jártam fel oda, hogy meghallgassam kedvenc zenéimet, ám tavaly tavasszal, vicces dalok után kutatva megláttam valamit az ajánlott videók között, ami felkeltette az érdeklődésemet. Így találtam rá a YouTube- nak egy olyan oldalára, melyet többen talán már ezelőtt is ismerhettetek: az animációk, vlogok (videóblogok), véleménykifejtések, kihívások, gameplayek és egyéb művek világára. Jelenleg 92 csatornára vagyok feliratkozva, de ezek között vannak nem „videós” (például zenei) csatornák is. Ebben a cikkben értelemszerűen nem fogok mindenkit bemutatni – jó hosszú iromány lenne abból –, de néhány kedvencemről azért szívesen beszélnék a tovább mögött, anélkül hogy rangsort állítanék fel közöttük.

 


Thea, 2017.05.28 11:51. 2 hozzászólás· 162 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Részletekért kattints a képre!

Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 1
Temra

· Regisztráltak: 83
· Legújabb tag: Esztu
Szavazás
Hogyan találtál rá az oldalra?

Követtem a Sims Tales-t
Követtem a Sims Tales-t
79% [30 Szavazat]

Google kereső hozott ide
Google kereső hozott ide
3% [1 Szavazat]

Facebookon találtam rá
Facebookon találtam rá
3% [1 Szavazat]

Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
8% [3 Szavazat]

Hírlevél hozott vissza
Hírlevél hozott vissza
5% [2 Szavazat]

Más módon
Más módon
3% [1 Szavazat]

Szavazatok: 38
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2017.06.04

Archívum