Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x08 - Újra együtt
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Igen, nagyon drága. ...
· Matt: teljes mértékb...
· A róka miatt nagyon ...
· [b]Davh:[/b] Igazán ...
· Majd kipróbálom, mer...
· Thea, ezzel én is íg...
· Igen, én is láttam. ...
· Köszönjük, én is kös...
· Jó. Elirtam.. Na min...
· Én egy éjszaka alatt...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Az, aki utánam ír...
· Szinonima-kereső
· Szólánc
· Összetett szavak
· Barkochba
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [61]
· Az, aki utánam ír... [30]
· Összetett szavak [30]
· Szinonima-kereső [20]
Illusztrálás tipp - Hogyan építsünk? - 01. Bemenő adatok
Illusztrálás tipp

Új cikksorozatunkkal egy remélhetőleg érdekes, és hasznos utazásra invitálom mindazokat, akik fejleszteni kívánják a Simsben építési képességeiket. Lehetsz akár lelkes játékos, aki a legmenőbb házat akarja simjeinek, vagy kitartó tale forgató is, aki a helyszíneket szeretné sorra legyártani – igyekszem mindenkinek a legtöbb ötletet és tippet átadni. Lévén nagy Sims3 rajongó, első sorban ebből a szériából hozom majd példáimat, de a legtöbb ötlet elég általános, így a Sims2, Sims4, vagy bármely mellékág kedvelői is nyugodtan nézzenek bele!

TimMac, 2017.08.04 12:00. 0 hozzászólás· 19 megnyitás
Promó Péntek - 32. hét
Promó Péntek

Hanna 1x09:

 

„Már majdnem befejezte a pakolást, amikor észrevette, hogy valamit kifelejtett: a könyveit. Újra ki kellett szednie mindent a bőröndjéből, aztán visszapakolni. Már nagyon izgatott volt az út miatt, és ezért hajlamos volt elfelejteni ezt-azt. Pihenésképp leült az ágy elé a hatalmas rumli közé, amit csinált. Ekkor egy fekete hajú, magas fiú lépett be az ajtón.”

Matt, 2017.08.04 00:00. 0 hozzászólás· 6 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú TimMac-kel
Csütörtöki Csevegő

Mit szóltok, mennyire elhalmozunk ma titeket? Carmilla interjúja után itt van TimMac kifaggatásának ékes bizonyítéka is, így aztán egészen biztosan nem maradtok ma olvasnivaló nélkül. :)

Köszönjük a kérdéseiteket, amiket a kérdőívben elküldtetek - olvassátok, és ha szeretnétek, kommenteljétek nyugodt szívvel az interjúkat, mi szimplán csak boldogok leszünk, ha elcseveghetünk veletek. :D

 

De ne is szaporítsuk tovább a szót, kattintsatok a továbbra, és olvassátok el TimMac válaszait! :)


Sims Addicts, 2017.08.03 20:22. 0 hozzászólás· 74 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú Carmillával
Csütörtöki Csevegő

Elérkezett az ideje, hogy elétek tárjuk a nemrégiben lezárt kérdőívünk kérdés+válaszait, amelyben ti a szerkesztőket faggattátok, ők pedig kitörő örömmel válaszoltak a kérdésekre. :)

Az interjúztató szerepét Carmilla vállalta magára, és miközben alaposan megkínozta a többieket (galád módon csapádba csalva őket), saját magát sem kímélte!

 

Kattintsatok hát a továbbra, és olvassátok el Carmilla interjúját!


Sims Addicts, 2017.08.03 20:17. 3 hozzászólás· 119 megnyitás
Írástipp - Novella ihletadó
Írás tipp

Augusztus 21. hétfő 10:00-kor lezárul a Simnovellaíró pályázatunk, így már csak 2,5 hét áll rendelkezésére annak, aki indulni szeretne művével. Tartalomra vonatkozó megkötésünk nincs, ám amennyiben csupán az ihlet hiánya akadályozna valakit az indulásban, vessen egy pillantást Írás kihívás menüpontunkra, vagy a Tovább mögött felsorolt 10 novellaötletre, amelyek csakis arra várnak, hogy valaki papírra vesse őket. Remélem, akad közöttük olyan, ami megihlet titeket!


Thea, 2017.08.03 16:59. 1 hozzászólás· 74 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 8. rész

Ha harda, akkor Szenna! Akarom mondani, ha szerda, akkor Hanna! A mai epizód ideje is elérkezett - és milyen jól tette, hiszen ebben a részben is rengeteg olyan dolog történik, ami nem történt meg az előző részben, nem fog megtörténni a következőben, és ha nem történne meg a mostaniban, akkor ez a rész nem az lenne, amelyik valójában (spoilermentes felvezető, figyelitek?) . 

Lényeg a lényeg, hogy főszereplő(i)nk életében újabb csavar következik, ráadásul feltűnik egy... nem is, két régen látott valaki, akik mindent megtesznek azért, hogy ez a rész is nagyon, de nagyon érdekes legyen.
Érdemes elolvasni, ne hagyjátok ki! És ne feledkezzetek meg a véleményezésről sem. ;)

 

Carmilla

 1x08 - Újra együtt

Matt, 2017.08.02 23:45. 0 hozzászólás· 23 megnyitás
Modmatiné - TS4 - MC Command Center
Modmatiné

A Sims 3 játékosok nagy része ismeri az NRAAS MasterController áldásos tevékenységét, de a Sims 4-ben sem kell nélkülöznünk egy széles körű beállításokat engedélyező mestervezérlő modot, hiszen a MC Command Center jó ideje boldogítja életünket. Hogy mire jó ez a mod? Rövid az oldal ahhoz, hogy felsoroljam. Ha szeretnél 8-nál több simmel játszani a háztartásodban, vagy szeretnéd kikapcsolni a földönkívülieket, vámpírokat, szellemeket, ez a neked való mod. Ha szeretnéd, hogy tini simed is teherbe essen, vagy "a kor nem számít" szellemében bármilyen életkorú simmel járhasson, ez a neked való mod. Ha szeretnél minden újszülöttet elnevezni a játékban, nagyobb tömeget a szórakozóhelyeken, rövidebb terhességet vagy szülőkre hasonlító gyerekeket.. igen, jól sejted. Erre a modra érdemes vetned egy pillantást!


MC Control Center telepítési útmutató és használat

 

 

Thea, 2017.08.02 18:31. 0 hozzászólás· 10 megnyitás
Írás Tipp - Hogyan kezdjünk írni? - 3. Karakteralkotás II.
Írás tipp

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, így a karaktereinknek is szükségük van mindkettőre – jellemhibákat azonban sokkal nehezebb adni nekik, mint erényeket.

 

Ma tehát nézzük meg, hogyan teheted igazibbá a szereplőidet néhány aprósággal!


Ruby, 2017.07.31 10:00. 0 hozzászólás· 11 megnyitás
Szombati Szórakozás - Promókarakter-kvíz
Szombati SzórakozásNéhány héttel ezelőtt keresni kezdtem az egyik, promóképeken szereplő Sims 4-es szereplőt, és eléggé idegesített, hogy nem tudom a nevét, a "félpucér, tetovált srác" keresőparancs pedig valljuk be, érdekes ötleteket ad a Google-nek. (Bár félre ne értsetek, nem panaszkodom.)
Aztán eszembe jutott, hogy anno a Sims 3-nál könnyebb volt követni a szereplőket és az életüket, és noha néhányat átemeltek a Sims 4-be is (Goth család, Landgraab család), de az újakról, akiknek az arcát nap, mint nap láthatjuk, semmit sem tudunk.
Éppen ezért készítettem egy kis kvízt, hogy lássuk, ti több ismerettel rendelkeztek-e róluk. :)

Kattintsatok a továbbra, és próbáljátok meg kitalálni, ki kicsoda. ;)

Mindezek mellett pedig hatalmas köszönet Gregoretta Samsa tagunknak, aki volt olyan elképesztően kedves, hogy készített egy "Melyik jóképű simses regény/novella szereplő randizna veled?" tesztet. Nagyon hálásak vagyunk! :) (A teszt facebook belépést és engedélyezést követel, de teljesen veszélytelen. :) )


Carmilla, 2017.07.29 23:43. 7 hozzászólás· 131 megnyitás
Promó Péntek - 31. hét
Promó Péntek

Hanna 1x08:

 

"Végigsétáltak a sétányon. A friss hóban ottmaradtak egy csodálatos pillanat lábnyomai az utcalámpa alatt. Bár a hóesés elállt, a szél erősen csípte a fiatalok arcát. A kollégium előtt megálltak, és egyszerre fordultak egymás felé. Kézen fogva csókolóztak hosszasan, a kapu előtt."

 

***


"Mia észre sem vette, hogy az illető belépett a szobába, és megállt az ajtó előtt. Egy kis ideig állt némán, majd megköszörülte a torkát, hogy megszólítsa a lányt.

- Ezt neked hoztam… - Elvörösödött, és lehajtotta a fejét. Elszállt a bátorsága, amint belenézett a lány hatalmas, barna szemeibe…”

 

„Végigsétáltak a sétányon. A friss hóban ottmaradtak egy csodálatos pillanat lábnyomai az utcalámpa alatt. Bár a hóesés elállt, a szél erősen csípte a fiatalok arcát. A kollégium előtt megálltak, és egyszerre fordultak egymás felé. Kézen fogva csókolóztak hosszasan, a kapu előtt

 

Carmilla, 2017.07.29 01:13. 0 hozzászólás· 10 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Szavazz te is 08.28. 10:00-ig!

Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 133
· Legújabb tag: Ravenpaw Kitty