Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· Ez csak egy képregén...
· Nem volt rossz de sa...
· Elég gyermeteg sztor...
· Elég csalódott vagyo...
· Igen pontosan, a csa...
· Jól sejtem, h az ind...
· Halihó :) Ha maga a...
· Köszönjük szépen, ig...
· Sok kitartást!
· Szegény lányok. Mind...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Ezen dolgozom...
· Szólánc
· Összetett szavak
· Beszélgetés a Sims 2...
· Hibabejelentés
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [72]
· Összetett szavak [36]
· Az, aki utánam ír... [34]
· Szinonima-kereső [27]
Promó Péntek - 36. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x13

 

„A fák kopasz ágain átszűrődő napsugarak világították meg a csillogó havat.

- Messze van még? – kérdezte Damian.

- Már nem kell sokat menni – hangzott a válasz, majd ismét csendes menetelés következett a bokáig érő hóban.”

 

 ***

"- Ez lenne a „titkos helyed”? – kérdezte meglepetten.

- Valahogy úgy – nevetett Hanna. – Mindenképp meg akartam mutatni, mert ez az egyik legfontosabb hely számomra. Itt minden alkotás egy emlék… ”

Thea, 2017.09.01 20:49. 0 hozzászólás· 32 megnyitás
Simpercek - Háziállatok irányítása
Simpercek

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az új The Sims 4 Cats & Dogs kiegészítővel érkező kutyák és macskák nem lesznek irányíthatóak. Most viszont végre egy kicsivel többet is megtudhatunk arról, hogy miért döntöttek így a készítők, valamint az is kiderült, hogy nagyjából mire számíthatunk irányíthatatlan kedvenceinktől.

Ha te is kíváncsi vagy a legújabb információmorzsákra, akkor olvass tovább!

 

 


Ruby, 2017.09.01 09:00. 7 hozzászólás· 324 megnyitás
Trónok Harca Hét Extra - Letölthető Sims 3 Capture pózcsomag

A Sims 3 még mindig a legnépszerűbb Sims játéknak számít az összes közül, ráadásul az írók is szép számmal képviseltetik magukat soraink között, így TimMac azt az ötletet vette a fejébe, meglep titeket egy "storytelling" pózcsomaggal Trónok Harca hetünk alkalmából. Hasznos lehet írók számára, de azok is kedvüket lelhetik benne, akik csak szeretik fotózgatni kedvenc simjeiket saját örömükre. A csomag 4 páros pózt tartalmaz, melyek témáit a Trónok harca ihlette. TimMac segítségére sietett Carmilla is, hogy csodás képekkel illusztrálja a csomagot. A letöltéshez kukkantsatok be a Tovább mögé!

 Thea, 2017.08.31 21:24. 2 hozzászólás· 105 megnyitás
Tale szerda - Hanna - 12. rész

Mai Hanna epizódunk ideje is elérkezett, így ki is bonthatjátok nyomban ünnepi csomagolásából, hogy bepillanthassatok a Damiannal töltött Karácsony perceibe. Vajon minden úgy alakul, ahogy főszereplőnk vágyta? Máris kattinthattok a folytatásra!

 

12. A vacsora

A történet adatlapja

Thea, 2017.08.30 20:57. 0 hozzászólás· 19 megnyitás
Szemezgető Szerda - TS4 - Trónok harca Kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

Tudtátok, hogy a Trónok harca még Sims kihívás formájában is elérhető? Ma ennek fordítását hoztam el számotokra, hogy újabb alternatívátok legyen, mivel üssétek el az évadközi szünetet a sorozat/könyv befejezése előtt. 10 generáción keresztül követhetitek nyomon a házak történetét, bár mivel Trónok harcáról van szó, nem ütközik szabályba lecsippenteni pár simnapot egy-egy család idejéből - ebben az univerzumban ugye még a főszereplők sem lehetnek biztonságban. Jó szórakozást a játékhoz!Thea, 2017.08.30 10:00. 1 hozzászólás· 159 megnyitás
Szemezgető Szerda - TS2, TS3, TS4 - Trónok harca karakterek gyűjtemény
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény

A Sims világában mindig is jelen volt, mára azonban külön divattá nőtte ki magát különböző híres, ismert színészek, sztárok, karakterek alkotása. Talán már külön műfajnak is számít, a különböző videó megosztó felületeken is számtalan kihívás található ebben a témában. A mai napon olyan simeket hoztunk nektek, akik a hetünk témájának kedvelőinek ismerősek lehetnek. :) A Trónok Harca méltán kedvelt – és kevésbé kedvelt – szereplőit találjátok a továbbra kattintva letölthető formában, ahol hőseink szériákra bontva állnak készen, hogy visszaköszönjenek a játékotokban.

 

Bellatrixy és Matt


Matt, 2017.08.30 07:00. 7 hozzászólás· 229 megnyitás
Karakterkészítő és Díszletépítő Felhívás - Eredményhirdetés
Közlemények

Egy hét állt rendelkezésetekre, hogy kiválasszátok a szerintetek legeredetibb karaktert, valamint legjobban tetsző helyszínt, hogy összeálljon a 2017-es pályázatunk végső sorrendje. Ahogyan korábban említettük, a beérkezett alkotások száma miatt kénytelenek voltunk néhány apróbb változtatást eszközölni - így például nem bontottuk szériákra az indulókat, és nem hívtunk össze külön zsűrit, rátok bíztuk a nyertesek kiválasztását. A felhívás eddig anonim módon zajlott, de most lehull a lepel, kik mérték össze tehetségüket, és melyik karakterről és díszletről gondoltátok úgy, közönségdíjjal szeretnétek jutalmazni. Szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy minden induló szép számmal kapott szavazatokat, így tehát nincsenek igazán lemaradók - a két nyertes azonban mindkét esetben kimagasló mennyiségű szavazatot kapott a közösségtől. Most pedig jöhet a dobpergés és a harsonák - fáradjatok a "tovább" mögé, és tekintsétek meg az eredményt!


Sims Addicts, 2017.08.28 19:13. 5 hozzászólás· 170 megnyitás
Írás Tipp - Hogyan kezdjünk írni? - 7. Halálok
Írás tipp

Valószínűleg mindenki belefutott már olvasás közben egy-egy különösen megrázó halálesetbe, és ha már Trónok harca, akkor mind tudjuk, hogy a könyv/sorozat arról híres, hogy senki sincsen biztonságban benne. Ilyenkor pedig felmerülhet bennünk, hogy íróként mi magunk is dönthetünk a karaktereink életéről vagy haláláról – de hogyan?

 

A karakterhalálok kérdésköre egy nagyon fontos téma, így lássunk néhány tippet és tanácsot azok számára, akik még csak tervezgetik első gyilkosságaikat!

 

Hogyan kezdjünk írni? - 7. Halálok

Ruby, 2017.08.28 10:00. 0 hozzászólás· 19 megnyitás
Trónok harca hét - Milyen szerepet töltenél be a Trónok harca világában?
Szombati Szórakozás

Trónok harca hetünk nem lehetne teljes egy teszt nélkül, hogy gyanútlan látogatóink is megtudják, melyik ősi házhoz tartoznának Westeros világában. Az igazi rajongóknak persze vannak kedvencei, de vajon valóban az ő színeikbe öltözve ragadnánk kardot a csatában? A lenti kvíz segítségével csak pár kattintás, és máris fény derül a rejtélyre!


Thea, 2017.08.27 16:15. 12 hozzászólás· 365 megnyitás
Vendég Vasárnap - Telltale Trónok harca játékajánló
Vendég Vasárnap

Valószínűleg kevés olyan ember akad, aki ne tudná, mi az a Game of Thrones, avagy Trónok harca, még akkor is, ha nem nézi a sorozatot. Minden idők egyik legnépszerűbb tévés produkciójáról van szó, amely nem csoda, hogy megihlette a játéktervezőket, így a rajongók már többféle számítógépes vagy táblás játék közül választhatnak, ha szeretnének kicsit belebújni kedvenc karaktereik bőrébe. A 7. évad végével ismét sanyarú várakozás jut a sorozat nézőinek, ám ezt az időszakot sem muszáj GOT nélkül töltenie senkinek – ma a Telltale Trónok harca játékát szeretném nektek ajánlani, ami nagyon egyszerűen játszható komolyabb játéktapasztalat nélkül, és remekül visszaadja a sorozat hangulatát, főleg, mert saját bőrünkön érezhetjük döntéseink súlyát.

 Thea, 2017.08.27 12:00. 0 hozzászólás· 70 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 5

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 155
· Legújabb tag: Gizike