Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x13 - Életcél
Legújabb hozzászólások
· Igen pontosan, a csa...
· Jól sejtem, h az ind...
· Halihó :) Ha maga a...
· Köszönjük szépen, ig...
· Sok kitartást!
· Szegény lányok. Mind...
· A Tray importerrel n...
· Köszönöm.:) Azt his...
· Hanna nagyon fura íg...
· Gyönyörűek lettek a ...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Beszélgetés a Sims 2...
· Hibabejelentés
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [70]
· Összetett szavak [34]
· Az, aki utánam ír... [34]
· Szinonima-kereső [27]
Csütörtöki Csevegő - Interjú Pötyivel
Csütörtöki Csevegő

Pötyi nevét legelőször 2015 augusztusának végén olvashattuk az oldalon, amikor megjelent a Remény varázsa – Tündérmese a valóságban című, harmincrészes Tale első epizódja. Azóta négy további novellával – a Fehér Karácsonnyal és az Egyetlen karácsonnyal, ami egy-egy karácsonyi pályázatra készült, a Fehér Oroszlán című thrillerrel és a Vakrandi című, megható drámával – gazdagodhatott a Sims Addicts (illetve, akkor még a Sims Tales) általa, most pedig egy vadonatúj, „testőrös Tale” munkacímű tale-en dolgozik. Többek között erről, meghatározó simses élményeiről és kedvenc írós rágcsájáról faggattam őt.


Kiss Kiss, 2017.09.07 08:00. 3 hozzászólás· 115 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 13. rész

Az otthon melege és az ismerős helyszínek olyan gondolatokat ébresztenek Hannában, amelyek eddig bizonytalansággal töltötték el szívét. Lehetséges, hogy egyetlen biztos pont elegendő hozzá, hogy a lány tervezni kezdhesse jövőjét? Kövessétek tövább Hanna történetét az epizód címére kattintva!

 

13. Életcél

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.06 20:24. 0 hozzászólás· 31 megnyitás
Szemezgető Szerda - Újra becsöngetnek!
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény
Gyorsan elteltek a nyári napok, és újra elkezdődött a suli. Hogy repül az idő! Remélem, hogy kipihentétek magatokat, és rengeteg élménnyel gazdagodtatok. Újult erővel kezdhetitek a tanévet, én pedig meglepnélek titeket valamivel, ami talán motiválhat titeket a tanulásban. :D Idén is készítettem órarendeket, könyvjelzőket, valamint füzetcímkéket is. Szeretnél Sims témájú tanszereket használni a suliban? Ugorj tovább! :)

Matt, 2017.09.05 23:45. 2 hozzászólás· 227 megnyitás
Kérdés Kedd - Nicknév Háttérsztorik
Kérdés Kedd

Sziasztok! A mai Kérdés Kedd rovatunkban egy olyan kérdést szeretnék feltenni, ami engem személyesen borzasztó kíváncsivá tesz: Honnan ered a netes nicknevetek/felhasználónevetek? :) Eddig, akikről tudok mind nagyon érdekes/ vicces háttértörténettel álltak elő, szóval gyertek, és osszátok meg nevetek történetét a komment szekcióban! :) Kezdetnek pedig a tovább mögött az én nicknevem keletkezési történetét olvashatjátok, világmegváltó dolgokat ne várjatok, de akit érdekel, az kukkantsa meg bátran! 


Bellatrixy, 2017.09.05 10:00. 11 hozzászólás· 220 megnyitás
Szavazás!

Kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy válaszolsz a lenti kérdésre! Komment formájában akár le is írhatod, milyen cikkeknek örülnél leginkább az oldalon.Thea, 2017.09.03 14:19. 1 hozzászólás· 148 megnyitás
Trónok Harca labirintus játék
Szombati Szórakozás

Ha tematikus hét, akkor labirintusjáték! Ezúttal a Trónok Harca hét keretein belül esélyetek nyílik rá, hogy Arcnélküli Emberré változva, azaz Senkivé válva rójátok a Sims Medieval világát, és megválaszoljátok a kérdést, hogy miért nincs benne ebben a változatban Bella Goth. Rengeteg választási lehetőségetek lesz, de vigyázzatok, mert könnyű odaveszni, ha felelőtlenül dönt az ember. Vajon sikerül levadásznotok a célpontot? Vegyétek magatokra egy öreg, bölcs tudós, vagyis maester álarcát, esetleg próbálkozhattok kereskedőként, vagy katonaként, a lényeg, hogy ügyesen váltogassátok az arcokat, hogy minden akadályt könnyen vegyetek. Készen álltok?

Akkor ideje Senkivé válni!

TimMac, 2017.09.03 06:00. 6 hozzászólás· 157 megnyitás
Szombati Szórakozás - Ki van az álarc mögött?
Szombati Szórakozás

Az újszülött napvilágot lát, majd lassan tipegő korszakba érkezik, iskolás éveiben pedig megtölti fejét tudással. A nagyszülők büszkén csípkedik meg unokájuk arcát. Felnőttként izgalmas kihívások sora szólítja simünket. Ez aztán az élet! A Trónok harca azonban a Sims világába is megérkezett, és a játékból ismert simek hada döntött úgy, magukra öltik kedvenc karaktereik ruháját. Kik lapulhatnak az álarc mögött?

Megjegyzés: A simek nem estek át plasztikai beavatkozáson, csak a ruha, frizura és arcszőrzet változott rajtuk, tehát jól nézzétek meg a sim arcát! ;)


Matt, 2017.09.02 07:00. 9 hozzászólás· 259 megnyitás
Promó Péntek - 36. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x13

 

„A fák kopasz ágain átszűrődő napsugarak világították meg a csillogó havat.

- Messze van még? – kérdezte Damian.

- Már nem kell sokat menni – hangzott a válasz, majd ismét csendes menetelés következett a bokáig érő hóban.”

 

 ***

"- Ez lenne a „titkos helyed”? – kérdezte meglepetten.

- Valahogy úgy – nevetett Hanna. – Mindenképp meg akartam mutatni, mert ez az egyik legfontosabb hely számomra. Itt minden alkotás egy emlék… ”

Thea, 2017.09.01 20:49. 0 hozzászólás· 31 megnyitás
Simpercek - Háziállatok irányítása
Simpercek

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az új The Sims 4 Cats & Dogs kiegészítővel érkező kutyák és macskák nem lesznek irányíthatóak. Most viszont végre egy kicsivel többet is megtudhatunk arról, hogy miért döntöttek így a készítők, valamint az is kiderült, hogy nagyjából mire számíthatunk irányíthatatlan kedvenceinktől.

Ha te is kíváncsi vagy a legújabb információmorzsákra, akkor olvass tovább!

 

 


Ruby, 2017.09.01 09:00. 7 hozzászólás· 319 megnyitás
Trónok Harca Hét Extra - Letölthető Sims 3 Capture pózcsomag

A Sims 3 még mindig a legnépszerűbb Sims játéknak számít az összes közül, ráadásul az írók is szép számmal képviseltetik magukat soraink között, így TimMac azt az ötletet vette a fejébe, meglep titeket egy "storytelling" pózcsomaggal Trónok Harca hetünk alkalmából. Hasznos lehet írók számára, de azok is kedvüket lelhetik benne, akik csak szeretik fotózgatni kedvenc simjeiket saját örömükre. A csomag 4 páros pózt tartalmaz, melyek témáit a Trónok harca ihlette. TimMac segítségére sietett Carmilla is, hogy csodás képekkel illusztrálja a csomagot. A letöltéshez kukkantsatok be a Tovább mögé!

 Thea, 2017.08.31 21:24. 2 hozzászólás· 100 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 1
Leo

· Regisztráltak: 152
· Legújabb tag: ayumi93