Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Tale Szerda - Hanna - 17. rész

Hanna békésnek nem mondható életét egy olyan szereplő felbukkanása borzolja, akit a háta közepére sem kíván, ráadásul környezetében is tovább bonyolódnak a problémák. Azt hiszem, egyikünk sem lenne szívesen főszereplőnk helyében! A történet folytatásához kattints a címre!

 


17. Logan

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.04 21:54. 0 hozzászólás· 32 megnyitás
Hírhétfő - Itt vagyunk!
Hírhétfő

Régen jelentkeztünk már hírösszefoglalóval, és mint tapasztalhattátok, átmenetileg a napi friss tartalom is csorbát szenved, ami miatt talán egy kis magyarázattal tartozunk nektek. A szeptember többünk számára olyan eseményeket hozott, ami miatt kénytelenek voltunk háttérbe szorítani az oldalt, a többiek pedig egyébként sem rendelkeztek annyi szabadidővel, hogy egyedül biztosítani tudják a teljes tartalmat. Így most ahelyett, hogy görcsösen a napi teljesítményünkön aggódnánk, inkább letekertük kicsit a hatásfokot, és mind igyekszünk összeszedni magunkat, hogy aztán ne forduljanak elő többet ilyen leállások. Bízunk benne, azért így is találtok elég olvasnivalót, vészes unalom esetén a régebbi posztokat is érdemes lehet előhúzni.:) Helyzetünket kissé árnyalja, hogy a jelenleg használt rendszerünket is le kell cserélnünk, ami miatt túl nagy javításokra már nem szeretnénk időt pazarolni, pl. a történetek teljes áttöltését is ezért hanyagoljuk. Ekkora adatmennyiséggel, amivel az oldal rendelkezik, sajnos minden kicsit macerásabb, mint kívülről az ember gondolná, de megoldhatatlan problémák szerencsére nem tornyosulnak előttünk. Mi alig várjuk, hogy minden menetrend szerint menjen, de sajnos most ez a helyzet. Látszólagos inaktivitásunk nem a lelkesedés elfogyását jelenteni, az oldal szétesésétől természetesen egyáltalán nem kell tartani, de nem szeretnénk ígérgetni sem, hogy holnaptól minden megváltozik: ezen az időszakon át kell evickélnünk, aztán persze szállítjuk tovább a hasznos posztokat, tippeket legjobb tudásunk szerint.:)

 

Hogy valami lelkesítő témáról is írjak, egy új mini tale érkezett beküldés közeli állapotba Lara jóvoltából, ő azonban szeretné előtte egy lektorral megvitatni a történetét.

 

"Lektort keresek leginkább drámai műfajú történetemhez.

Olyanok jelentkezését várom, akik tapasztaltabbak az írás terén, illetve tudnak időt és energiát szánni az olvasásra és elemzésre. 3 részes mini tale-ről lenne szó, elég nyomasztó hangulatú.

Elérhetőség: anitaa2634(kukac)gmail(pont)com"

 

Reméljük, Lara szerencsével jár, és köztetek lapul jövendőbeli lektora. Hirdetése hamarosan felkerül a Keresek/Vállalok lapra is, de én a helyetekben már most lecsapnék a lehetőségre!:)


Thea, 2017.10.02 16:32. 2 hozzászólás· 143 megnyitás
Promó Péntek - 40. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x17

 

- „…Mi a bajod? Miért jöttél ide?! – Elise felállt, és kétségbeesetten hátrálni kezdett.

- Oh, nem kell félned, én nem bosszúból jöttem – gúnyolódott.

- Mit akarsz már?!

- sak tudni akartam, mi lesz a gyerekem sorsa. Nem tartod meg, igaz?...”


***

- „…MICSODA? – Hanna teljesen kiakadt, nem is tudott mást kibökni.

- Jaj, drágám! Nem kell aggódnod, ő nagyon jó ember!

- Anyu, megvert! Rémlik?? Ezt nem hiszem el!...”

 

Thea, 2017.09.29 18:39. 0 hozzászólás· 32 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 16. rész

A hazugság attól fáj a legjobban, amikben bíztunk. Hanna bár akad, akikhez egyre közelebb kerül, mégsem képes megnyugodva tekinteni a jövőbe. A történet folytatásáért kattints a legfrissebb epizód címére!

 


16. A legerősebb kötelék

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.27 21:41. 0 hozzászólás· 32 megnyitás
Simpercek - Create A Pet
Simpercek

Ahogy közeledünk a Cats & Dogs megjelenéséhez, úgy egyre több információt kapunk az új kiegészítőről. Azt eddig is tudtuk, hogy ebben a szériában a kedvenceinket a végtelenségig testre szabhatjuk majd, ezúttal viszont részletesebben is beszámolunk arról, hogy ez mit is jelent pontosan. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, mi minden derült ki az Create a pet menüről – és ha érdekelnek a kiegészítővel kapcsolatos egyéb apróságok!

 


Ruby, 2017.09.24 08:00. 0 hozzászólás· 275 megnyitás
Szombati Szórakozás - Hanna különbségkereső
Szombati Szórakozás

Régen jelentkeztünk már különbségkereső játékkal, pedig a szemünknek sem árt az edzés, így ma egy Hanna különbségkereső játékkal tehetik próbára magukat a legbátrabbak. A képen 6 eltérés bújt meg, kíváncsi vagyok, vajon sikerül-e mindnek nyomára akadnotok. Vigyázat, akadnak közöttük nagyon nehezen kiszúrhatók is sasszeműek számára! Én persze már a hatodik hiba elrejtésekor is nehezen találtam meg a többit, de ti biztosan sokkal figyelmesebbek vagytok nálam, ugye?:) Melyikre volt a legnehezebb ráakadni?


Thea, 2017.09.23 08:00. 0 hozzászólás· 102 megnyitás
Promó Péntek - 39. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x16

 

- „Micsoda? – Hanna teljesen kiakadt, szóhoz sem tudott jutni a hallottaktól.

-Sajnálom… Éreztem, hogy valami nincs rendben.

-Ez nem lehet! Beszélnem kell vele! Fel is hívom…

-Ne! Akkor tudni fogja, hogy kémkedtem utána. Várd meg, hogy magától elmondja.

-Sosem fogja – nevetett a lány ironikusan…”

 

***

Leültek a nedves fűbe, és csak bámulták a fodrozódó vizet. Nem kellett egymáshoz szólniuk, hiszen szinte olvasták egymás gondolatait. A szél néha lágyan belekapott Hanna hosszú, sötét fürtjeibe, és magával röpítette…”

Thea, 2017.09.22 22:21. 0 hozzászólás· 39 megnyitás
Illusztrálás tipp - Hogyan építsünk? - 04. Játék a falakkal: a tömeg megformálása
Illusztrálás tipp

Legutóbb csak azon filozofáltunk, hogyan kezdjünk neki a ház építésének, most azonban már fel is húzzuk az első falakat, és közben megvitatjuk, hogyan csinálhatunk kockaházak helyett arányos, tagolt homlokzatú épületeket. Először a külső falakból indulunk ki, utána a belső tereket osztjuk fel, végül pedig mutatok pár megoldást, amiket a falak felhasználásával kivitelezhetünk, ezúttal is gondolva az építőkre és a forgatókra is egyaránt. Ha kíváncsi vagy az építős tippsorozat új részére, láss neki az olvasásnak!

TimMac, 2017.09.22 06:00. 0 hozzászólás· 27 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú Larával
Csütörtöki Csevegő

Lara neve talán mindenkinek ismerősen csenghet - idén jelent meg első Tale-je, a Hanna, aminek epizódjait minden szerdán olvashatjátok az oldalon. A tavalyi STA és a "Háborús Tale" munkacímű története miatt kerestem fel, de a beszélgetés hamar más irányba terelődött. Ha kíváncsiak vagytok a Hanna néhány háttérinformációjára, vagy arra, hogy többek között melyik Lara kedvenc tale-je, vagy karakterneve, kattintsatok a Tovább-ra! :)


Kiss Kiss, 2017.09.21 06:00. 0 hozzászólás· 51 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 15. rész

Vajon beigazolódnak Hanna legrosszabb balsejtelmei a megszakadt hívással kapcsolatban? Megóvhatja a bajtól azt az ember, aki nem akarja, hogy megóvják? Akad, akivel megoszthatja Hanna a nyomasztó családi gondokat? Kattints a címre a legfrissebb epizód olvasásához!

 


15. Családi gondok

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.20 23:49. 0 hozzászólás· 40 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci