Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x12 - El kell mondjam


1x02 - A buli
Hírfolyam
Építs, barkácsolj és csavarozz a szerszámokkal!

Végre megépültek a Sims 2 és Sims 3 barkácstippek. A tippek megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre! 

Sims 2 barkácstippek

 

Sims 3 barkácstippek

Dátum: 2017 Jun 26 Írta: Matt
Pályázat

 Pályázat! 
 Pályázat! 
 Pályázat! 

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla
Csavarkulcs

Ma előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett oldalbütykölés van terítéken, ezért senki se ijedjen meg, ha repkedő plumbobokat, rózsaszín debil pónikat, vagy színváltós chatet lát.

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Powered by CuteNews
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Lehet, hogy a vezeté...
· Wow. *-* eszméletlen...
· De azt a bizonyos Si...
· Vigasztaljon a tudat...
· Utálok rossz híreket...
· Nagyon cuki az a Hus...
· A négyes kis listádb...
· Igen, Patrick Sophie...
· Izgalmasnak ígérkezi...
· Láttam és olvastam i...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Kedvenc zenék/videók
· Mozimaraton - filmes...
· Barkochba
· Összetett szavak
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [89]
· Szólánc [36]
· Az, aki utánam ír... [26]
· Összetett szavak [16]
· Végtelen történet [13]
Szemezgető Szerda - Víg özvegy kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

Ma egy saját kihívással jelentkezünk, amely Carmilla elméjéből pattant ki, így biztosan újdonság lesz mindenki számára. A Víg Özvegy kihívás minden szériával játszható, és különösen ajánlott azok számára, akik előszeretettel koncentrálnak a Sims romantikus lehetőségeire, és boronálják össze karakterüket minél több lovaggal/hölggyel. A tovább mögött máris olvashatjátok a részleteket!


Thea, 2017.06.21 12:18. 4 hozzászólás· 319 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 2. rész

 

Múlt héten már megismerkedhettetek Lara első története, a "Hanna" főbb szereplőivel, ma pedig tovább bonyolódik a címszereplő élete, miután barátnőivel beleveti magát az éjszakába. Kattintsatok a folytatásra, ha kíváncsiak vagytok rá, milyen eseményeket tartogat Hanna számára a buli, vagy kezdjétek a történetet az elejéről, ha elmulasztottátok volna!

 

 

1x02 - A buli
1x01 - A Nagy Utazás

Thea, 2017.06.21 08:07. 0 hozzászólás· 16 megnyitás
Kémkedő Kedd - Készülőben - "Testőrös tale" friss infók (Pötyi)
Kémkedő Kedd

Ismerősen cseng a készülő tale címe? Bizonyára igen, mivel fél éve készítettünk róla interjút Pötyivel, amelyet itt megtekinthettek, ha még nem olvastátok. A tovább mögött spoilermentesen bepillanthattok a hamarosan megjelenő történet részeleteibe.


Matt, 2017.06.20 09:51. 3 hozzászólás· 98 megnyitás
Kémkedő Kedd - Készülőben - "Testőrös tale" (Pötyi)
Kémkedő Kedd

Alig pár napja olvashattátok a Sims Tales Magazinban megjelent Pötyi interjút, máris újabb híreket kaphattok készülő alkotásáról. Az író már bemutatkozott közöttünk A Remény Varázsa - Tündérmese a valóságban című történetével, most azonban úgy tűnik, szakít a családi dráma műfajjal, és akciódúsabb területekre kalandozik. Új története címét egyelőre misztikus köd burkolja, így "Testőrös tale" fantázianéven  hivatkozunk rá az interjúban, amelyet tovább mögé máris olvashattok!


Matt, 2017.06.20 09:49. 2 hozzászólás· 77 megnyitás
Játéktipp - Sims 4 Parenthood - Készségek
Játéktipp

A közelmúltban megjelent Parenthood kiegészítő sem maradhat ki játéktippjeink sorából, és ma meg is érkezett az ehhez kapcsolódó első tipp, amely az új készségeket (Charactar values) mutatja be aprólékosabban. Ha eddig gondot okozott, hogy simjeid éretten és kulturáltan hagyják maguk mögött gyermekkorukat, ez az írás talán segít pótolni a hiányosságokat. Kattints, hogy simedből sikeres felnőtt váljon!:)

 

Sims 4 Parenthood - Készségek (character values) tipp

Thea, 2017.06.19 14:53. 0 hozzászólás· 19 megnyitás
Vendég Vasárnap - Scott Belsky: A megvalósítás - Hogy az ötlet valóra váljon
Vendég Vasárnap

Nem tudom, ki hogy van vele, de én általában szoktam értékelni a kötelező olvasmányokat, amiket feladnak nekünk. Mostanában gyakori beszédtéma a barátaimmal, hogy kinek melyik volt a kedvenc gimis kötelező olvasmánya. Mert akkor még ráértünk olvasni, már ha a kedvünk és a csillagok együttállása, illetve a környező felületek sugárzó hőmérséklete adott volt. Egyetemen ezzel szemben már erősen szelektálja az ember, hogy mit tud elolvasni, és mit nem. És úgy érzem, hogy jól döntöttem, mikor belevágtam a címben említett könyvbe. Építésmenedzsmentből adták fel, viszont nem kifejezetten építészeknek szól, hanem leginkább a kreatív embereknek, ez alapján pedig úgy érzem, meg kell veletek is osztanom ezt a művet.

 

TimMac


Matt, 2017.06.18 08:14. 5 hozzászólás· 119 megnyitás
Játéktipp - Sims 4 Alapjáték - Tipegők
Játéktipp

A tipegők az 1.29.-es frissítéssel érkeztek a játékba, és ha már ilyen sokáig nélkülöznünk kellett őket, kárpótlásul igazán kedves kiegésztői lettek a Sims 4-nek. Nevelésük azonban jóval keményebb kihívás a korábbi szériákban megszokottnál, hiszen minden eddiginél makrancosabb, rakoncátlanabb csemetéket kell kalauzolnunk a gyermekké válás rögös útján. Mai tippünkben az új jellemvonásokról, jártasságokról, hangulatjelzőkről és életszakaszváltásról olvashattok részletesen, hogy felkészülhesseket a szülővé válás simet próbáló buktatóira, ha családalapításra adnátok fejeteket a Sims 4-ben.


Sims 4 Alapjáték - Tipegők tipp


Thea, 2017.06.17 15:12. 0 hozzászólás· 15 megnyitás
Játéktipp - Sims 4 Vampires - Vámpírrá válás
Játéktipp

Ma egy újabb tippel gazdagodunk, amelyből megtudhatjátok, hogyan válhattok vámpírrá a Sims 4 Vampires kiegészítő segítségével. A sötét tanok, okkult ismeretek, vagy egyszerűen csak a vámpirizmus szerelmesei semmiképp se hagyják ki, elvégre nem egy, hanem egyenesen három különböző (hosszabb-rövidebb) módszert ismerhettek meg, amelyekkel rövid időn belül simetek már a vérplazmák és vámpírtanok mestere lehet. ;)

 

Sims 4 Vampires - Vámpírrá válás tipp

Carmilla, 2017.06.17 06:10. 0 hozzászólás· 18 megnyitás
Promó Péntek - 25. hét
Promó Péntek

The Last One Standing - Az utolsó 1x12:

 

- Megtalálta a gyenge pontomat – szűrte Kathryn dühösen a fogai között -, de én is meg tudom találni az övét – mondta a nő megszállottan.


 

* * *


Minden alkalommal, mikor elhaladt egy sátor mellett, arra gondolt, hogy milyen titkokat találna, ha hirtelen felrántja a cipzárt, és benéz a résen. Ha az ő sátrával tette volna valaki ugyanezt, biztosan elképedne, aztán gyanakodni kezdene. Aztán megvárná, míg visszaér a sátrához, hogy feladhassa őt egy illetékesnél. Épp ezért gondolkozott el komolyabban is azon, hogy talán nem kéne visszamennie a sátrához.

 

* * *

Most, hogy végre nem voltak mozgásban, megpróbálta alaposabban szemügyre venni őt, bár csak néha-néha bukkant fel a bokrok között. Egy férfi volt az. Fekete bőrkabátot viselt. Kezében egy távcsövet tartott. És akkor Jessicának bevillant egy emlék, amiről rögtön tudta, miért ismerős neki a férfi.

Thea, 2017.06.16 19:05. 0 hozzászólás· 45 megnyitás
Premier Péntek - Hanna
Premier Péntek

Csodálatos nap virradt ránk - elvégre a mai napon indul útjának megújult oldalunkon az első tale, amelyet Larának köszönhetünk. 

A Hanna című történetben minden benne van,  amit csak egy vérbeli tale-rajongó kereshet: remek történet, érdekes karakterek, nevettető pillanatok és elgondolkodtató leírások. 

Hanna története bizonyosan lebilincsel és a képernyő elé szegez, úgyhogy ne hagyjátok ki Ti sem - kattintsatok és olvassátok el az 1. részt, hogy elmerülhessetek a történet mesés világában! :)

 

Carmilla, 2017.06.16 10:52. 0 hozzászólás· 69 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Részletekért kattints a képre!

Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 83
· Legújabb tag: Esztu
Szavazás
Hogyan találtál rá az oldalra?

Követtem a Sims Tales-t
Követtem a Sims Tales-t
79% [30 Szavazat]

Google kereső hozott ide
Google kereső hozott ide
3% [1 Szavazat]

Facebookon találtam rá
Facebookon találtam rá
3% [1 Szavazat]

Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
8% [3 Szavazat]

Hírlevél hozott vissza
Hírlevél hozott vissza
5% [2 Szavazat]

Más módon
Más módon
3% [1 Szavazat]

Szavazatok: 38
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2017.06.04

Archívum