Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x13 - Életcél
Legújabb hozzászólások
· Igen pontosan, a csa...
· Jól sejtem, h az ind...
· Halihó :) Ha maga a...
· Köszönjük szépen, ig...
· Sok kitartást!
· Szegény lányok. Mind...
· A Tray importerrel n...
· Köszönöm.:) Azt his...
· Hanna nagyon fura íg...
· Gyönyörűek lettek a ...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Beszélgetés a Sims 2...
· Hibabejelentés
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [70]
· Összetett szavak [34]
· Az, aki utánam ír... [34]
· Szinonima-kereső [27]
Szombati Szórakozás - Hanna különbségkereső
Szombati Szórakozás

Régen jelentkeztünk már különbségkereső játékkal, pedig a szemünknek sem árt az edzés, így ma egy Hanna különbségkereső játékkal tehetik próbára magukat a legbátrabbak. A képen 6 eltérés bújt meg, kíváncsi vagyok, vajon sikerül-e mindnek nyomára akadnotok. Vigyázat, akadnak közöttük nagyon nehezen kiszúrhatók is sasszeműek számára! Én persze már a hatodik hiba elrejtésekor is nehezen találtam meg a többit, de ti biztosan sokkal figyelmesebbek vagytok nálam, ugye?:) Melyikre volt a legnehezebb ráakadni?


Thea, 2017.09.23 08:00. 0 hozzászólás· 75 megnyitás
Promó Péntek - 39. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x16

 

- „Micsoda? – Hanna teljesen kiakadt, szóhoz sem tudott jutni a hallottaktól.

-Sajnálom… Éreztem, hogy valami nincs rendben.

-Ez nem lehet! Beszélnem kell vele! Fel is hívom…

-Ne! Akkor tudni fogja, hogy kémkedtem utána. Várd meg, hogy magától elmondja.

-Sosem fogja – nevetett a lány ironikusan…”

 

***

Leültek a nedves fűbe, és csak bámulták a fodrozódó vizet. Nem kellett egymáshoz szólniuk, hiszen szinte olvasták egymás gondolatait. A szél néha lágyan belekapott Hanna hosszú, sötét fürtjeibe, és magával röpítette…”

Thea, 2017.09.22 22:21. 0 hozzászólás· 10 megnyitás
Illusztrálás tipp - Hogyan építsünk? - 04. Játék a falakkal: a tömeg megformálása
Illusztrálás tipp

Legutóbb csak azon filozofáltunk, hogyan kezdjünk neki a ház építésének, most azonban már fel is húzzuk az első falakat, és közben megvitatjuk, hogyan csinálhatunk kockaházak helyett arányos, tagolt homlokzatú épületeket. Először a külső falakból indulunk ki, utána a belső tereket osztjuk fel, végül pedig mutatok pár megoldást, amiket a falak felhasználásával kivitelezhetünk, ezúttal is gondolva az építőkre és a forgatókra is egyaránt. Ha kíváncsi vagy az építős tippsorozat új részére, láss neki az olvasásnak!

TimMac, 2017.09.22 06:00. 0 hozzászólás· 9 megnyitás
Csütörtöki Csevegő - Interjú Larával
Csütörtöki Csevegő

Lara neve talán mindenkinek ismerősen csenghet - idén jelent meg első Tale-je, a Hanna, aminek epizódjait minden szerdán olvashatjátok az oldalon. A tavalyi STA és a "Háborús Tale" munkacímű története miatt kerestem fel, de a beszélgetés hamar más irányba terelődött. Ha kíváncsiak vagytok a Hanna néhány háttérinformációjára, vagy arra, hogy többek között melyik Lara kedvenc tale-je, vagy karakterneve, kattintsatok a Tovább-ra! :)


Kiss Kiss, 2017.09.21 06:00. 0 hozzászólás· 28 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 15. rész

Vajon beigazolódnak Hanna legrosszabb balsejtelmei a megszakadt hívással kapcsolatban? Megóvhatja a bajtól azt az ember, aki nem akarja, hogy megóvják? Akad, akivel megoszthatja Hanna a nyomasztó családi gondokat? Kattints a címre a legfrissebb epizód olvasásához!

 


15. Családi gondok

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.20 23:49. 0 hozzászólás· 12 megnyitás
Szemezgető Szerda - Blooperek
Szemezgető Szerda - Gyűjtemény

Ha valami nem úgy működik a Simsben - legyen az bármely széria -, ahogy annak működnie kéne, a sok "óacsudába", fej- vagy számítógépütögetés és dühöngés mellett vidám pillanatokat is képes okozni. Nevetőizmokat tehát felkészíteni, ma a legfurcsább és legviccesebb bugokból szremezgettem nektek. :) 


Kiss Kiss, 2017.09.20 08:00. 2 hozzászólás· 101 megnyitás
Promó Péntek - 38. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x15

 

„ – …Te egyáltalán nem veszed ezt komolyan? Hahó, egy idegen csávó bántotta az anyánkat, felfogtad? – Hanna olyan mérgesen kiabált a telefonba, hogy bátyja hirtelen meg sem tudott szólalni. Majd folytatta. – Szeretném, ha szemmel tartanád azt a fickót. Biztos vagyok benne, hogy vissza fog menni…”

 

Thea, 2017.09.15 21:25. 0 hozzászólás· 9 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 14. rész

A szünet elmúltával a barátnők ismét az egyetemváros falai között találják magukat, ahol mindenki komoly gondokkal kell, hogy szembenézzen. Hannára azonban úgy tűnik, további megpróbáltatások várnak.. Semmiképp ne mulaszd el a történet friss epizódját!

 

 

14. Újra együtt

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.13 20:36. 0 hozzászólás· 15 megnyitás
Szombati Szórakozás - Őszi puzzle
Szombati Szórakozás

Elérkezett az ősz a nyaralás és pihenés után. Ki ne szeretne hűvöske, színes falevelekkel teli  erdőkben sétálni, madárcsicsergést és vízcsobogást hallgatva, miközben a cikázó hullámok nekiütköznek a rendetlen kavicsoknak a patakban? Nem tagadom, hogy imádom ezt az évszakot. Szeretek gesztenyét gyűjteni, friss levegőt szívni a hegyekben, és jó érzés a lehullott levelek ropogása, amikor keresztülgázolok rajtuk. Bizony, ilyen érzést fogtok átélni a puzzle kirakása közben. :P Jó rakosgatást!

 


Matt, 2017.09.09 06:50. 4 hozzászólás· 225 megnyitás
Promó Péntek - 37. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x14

 

„Amikor hazaértem, már szorongva léptem be a lakásunk küszöbén. Próbáltam higgadt maradni, de nem sikerült.

…Csak anyám volt a szobában, és én, úgyhogy elhatároztam: itt az idő. Mély levegőt vettem, majd gyorsan kimondtam, mindenféle körítés nélkül. Anyám annyira megdöbbent, hogy egy hang sem jött ki a torkán, mérgében és meglepetésében sírni kezdett. Kérleltem, hogy ne mondja el apámnak. Megegyeztünk, hogy az utolsó évemet végigviszem, és a gyereket elvetetjük, ha itt az idő. Cserébe nem mondja el apámnak…”

Thea, 2017.09.08 20:09. 0 hozzászólás· 25 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 152
· Legújabb tag: ayumi93