Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· Iszonyat jónak ígérk...
· Az lenne a kérdésem ...
· Újabb kiegészítés az...
· A WhickedWhims a kö...
· 14/15! :) Bár a kike...
· Nekem gyenge a videó...
· 14 pont a 15-ből. A ...
· Tudom, LightAqua. An...
· 4 gb ram kell neki. ...
· Nos, én több szempon...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Csevegjünk!
· Sorozat-topic
· Szinonima-kereső
· Szólánc
· Az, aki utánam ír...
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [174]
· Szólánc [75]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Hírhétfő - Itt vagyunk!
Hírhétfő

Régen jelentkeztünk már hírösszefoglalóval, és mint tapasztalhattátok, átmenetileg a napi friss tartalom is csorbát szenved, ami miatt talán egy kis magyarázattal tartozunk nektek. A szeptember többünk számára olyan eseményeket hozott, ami miatt kénytelenek voltunk háttérbe szorítani az oldalt, a többiek pedig egyébként sem rendelkeztek annyi szabadidővel, hogy egyedül biztosítani tudják a teljes tartalmat. Így most ahelyett, hogy görcsösen a napi teljesítményünkön aggódnánk, inkább letekertük kicsit a hatásfokot, és mind igyekszünk összeszedni magunkat, hogy aztán ne forduljanak elő többet ilyen leállások. Bízunk benne, azért így is találtok elég olvasnivalót, vészes unalom esetén a régebbi posztokat is érdemes lehet előhúzni.:) Helyzetünket kissé árnyalja, hogy a jelenleg használt rendszerünket is le kell cserélnünk, ami miatt túl nagy javításokra már nem szeretnénk időt pazarolni, pl. a történetek teljes áttöltését is ezért hanyagoljuk. Ekkora adatmennyiséggel, amivel az oldal rendelkezik, sajnos minden kicsit macerásabb, mint kívülről az ember gondolná, de megoldhatatlan problémák szerencsére nem tornyosulnak előttünk. Mi alig várjuk, hogy minden menetrend szerint menjen, de sajnos most ez a helyzet. Látszólagos inaktivitásunk nem a lelkesedés elfogyását jelenteni, az oldal szétesésétől természetesen egyáltalán nem kell tartani, de nem szeretnénk ígérgetni sem, hogy holnaptól minden megváltozik: ezen az időszakon át kell evickélnünk, aztán persze szállítjuk tovább a hasznos posztokat, tippeket legjobb tudásunk szerint.:)

 

Hogy valami lelkesítő témáról is írjak, egy új mini tale érkezett beküldés közeli állapotba Lara jóvoltából, ő azonban szeretné előtte egy lektorral megvitatni a történetét.

 

"Lektort keresek leginkább drámai műfajú történetemhez.

Olyanok jelentkezését várom, akik tapasztaltabbak az írás terén, illetve tudnak időt és energiát szánni az olvasásra és elemzésre. 3 részes mini tale-ről lenne szó, elég nyomasztó hangulatú.

Elérhetőség: anitaa2634(kukac)gmail(pont)com"

 

Reméljük, Lara szerencsével jár, és köztetek lapul jövendőbeli lektora. Hirdetése hamarosan felkerül a Keresek/Vállalok lapra is, de én a helyetekben már most lecsapnék a lehetőségre!:)


Thea, 2017.10.02 16:32. 2 hozzászólás· 133 megnyitás
Hozzászólások
23 #1 Gregoretta Samsa
- 2017. október 05. 10:51:34
Sok kitartást!
4 #2 Thea
- 2017. október 06. 18:35:13
Köszönjük szépen, igyekszünk.:)
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 184
· Legújabb tag: jda8fykd