Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x18 - A rejtélyes férfi
Legújabb hozzászólások
· lehet egy kis idő ke...
· Aham. És még mindig ...
· éés VÉGE:O
· Már csak hat perc, c...
· Ó,a fene, elszámolta...
· De cukik vagytok, ho...
· már mindjárt kiderül...
· Nagyon várom,habár d...
· Már várom. Gondolom,...
· Matt: Akkor visszata...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Sorozat-topic
· Szólánc
· Barkochba
· Csevegjünk!
· Szinonima-kereső
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [175]
· Szólánc [76]
· Az, aki utánam ír... [41]
· Összetett szavak [36]
· Szinonima-kereső [30]
Tale ajánló - Hanna (Írta: Lara)

Egy korábbi Kémkedő Kedd alkalmával már találkozhattatok a Hanna című történettel, amelyet akkoriban még Nitta# néven ismert tagunk mutatott be nektek. Nitta# ezentúl Lara néven folytatja alkotótevékenységét oldalunkon, és már ki is tette az utolsó pontot története végére. A romantika, dráma és családi műfajok kedvelői örülhetnek, hiszen igen nagy lélegzetű, 20 részes tale-ről van szó, ami jövő hét pénteken, a Premier Péntek keretében debütál majd, azt követően pedig a szerdai napokon jelentkezik új résszel. Addig kellően ráhangolódhattok az olvasásra a lenti ajánló tanulmányozásával.:)

 

 

Tartalom: Egy fiatal lány, aki épp most kezdi el megtapasztalni a felnőtt életet: egyetemre megy. Jó barátokra tesz szert, de a múltja sem hagyja, hogy feledésbe merüljön: olyan emberek jelennek meg az életében, akikről azt hitte, sohasem látja őket viszont…
Vajon minden összeomlik körülötte, vagy csak most kezdődik élete legizgalmasabb része?

 

***

 

„Amikor leértek a vízpartra, megálltak. A víz felszínén tisztán tükröződött a sötét égbolt, és a csillagok megvilágították a víz sima felszínét. Damian Hanna felé fordult, de nem szóltak egymáshoz. Csak gyönyörködtek egymásban és a tájban.

Leültek a nedves fűbe, és csak bámulták a fodrozódó vizet. Nem kellett egymáshoz szólniuk, hiszen szinte olvasták egymás gondolatait. Eszükbe jutottak azok a pillanatok, amiket együtt átéltek, és azok az évek is, amelyeket egymás nélkül töltöttek. A hiány, amely majdnem megölte őket. A sok hülyeség, amit együtt követtek el, és hogy ha baj volt, mindig egymás mellett voltak… Mindig számíthattak egymásra. A kapcsolatuk nem olyan volt, mint bárki másé. Az övék örök és törhetetlen volt, és senki nem szakíthatta szét őket. Még a sors és az idő sem…”

 

***

 

„Elise szótlanul állt, és mélyen a fiú szemébe nézett. Nem tudta, mit kéne tennie, mert legbelül érezte, hogy beleszeretett Loganbe.  Egy darabig állták egymás tekintetét, majd Logan magához rántotta a lányt, és újra megcsókolta. Tudta, hogy érez valamit iránta, és ezt kihasználta.

Imádott játszadozni a lányokkal, akik aztán örökre megbánták tetteiket. Elise nem küzdött ellene, hagyta, hogy a fiú játékszere legyen. Nem gondolta volna, hogy a bosszúja kudarcba fullad."


***


"Egyre rosszabbul érezte magát, szorította valami odabentről, de ez nem fizikai fájdalom volt. Bement a szobájába és leült az ágyra. Egy kép sarkára meredt, és csak bámulta, amíg némiképp lenyugodott. Eldöntötte magában, hogy végleg bezárja a kaput a lelkében a fiú felé. Soha többé nem fogja őt látni, úgy tesz, mintha nem is létezne. El akarta dobni az érzelmeket, amiket a fiú iránt érzett. És az emlékeit.”

 

 

 

Thea, 2017.06.09 11:00. 2 hozzászólás· 536 megnyitás
Hozzászólások
23 #1 Gregoretta Samsa
- 2017. június 09. 11:15:23
Ez nem biztos, hogy az én műfajom, de kíváncsi vagyok rá :) Az ajánló alapján jónak tűnik :)
4 #2 Thea
- 2017. június 09. 15:06:43
Szerintem a fogalmazásod és a képeid is nagyon szépek*.* Kíváncsian várom a történetet, hogyan alakul a fiatalok (újra?) egymásra találása.:)
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
 
 
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 189
· Legújabb tag: SimGuruMarci