Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x13 - Még a rossz pénz is


1x13 - Életcél
Legújabb hozzászólások
· Igen pontosan, a csa...
· Jól sejtem, h az ind...
· Halihó :) Ha maga a...
· Köszönjük szépen, ig...
· Sok kitartást!
· Szegény lányok. Mind...
· A Tray importerrel n...
· Köszönöm.:) Azt his...
· Hanna nagyon fura íg...
· Gyönyörűek lettek a ...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Szólánc
· Összetett szavak
· Beszélgetés a Sims 2...
· Hibabejelentés
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [172]
· Szólánc [70]
· Összetett szavak [34]
· Az, aki utánam ír... [34]
· Szinonima-kereső [27]
Promó Péntek - 42. hét
Promó Péntek

Hanna meg sem tudott szólalni. Egyszerre annyi mindent tudott volna mondani. Annyi mindent el akart mesélni. És inkább csak ült ott, csendben. Még fel sem dolgozta igazán, hogy van apja. Úgy nőtt fel, hogy nem ismerte őt, és most hirtelen „visszakapta”, és nem tudott mondani semmit. Kellemetlenül érezte magát, amiért nem tudott válaszolni, amiért nem ismerte fel őt. Szívesen mondta volna, hogy ő is tudta, hogy már akkor érezte, de nem így volt. És csak ült a kanapén, hamis mosollyal, és várta, hogy a kínos pillanat tovaszálljon.”

 

***

Kép 2

Thea, 2017.10.13 21:18. 0 hozzászólás· 2 megnyitás
Simpercek - Cats & Dogs új trailer és információk
Simpercek

Ahogy közeledik a megjelenés napja, úgy egyre több mindent tudunk meg az új kiegészítőről, a napokban ráadásul még a legújabb TRAILER is megérkezett. Ha kíváncsi vagy az állatok jellemvonásaira és a választható kutya és macska fajtákra, akkor olvass tovább!

 

 


Ruby, 2017.10.12 09:00. 0 hozzászólás· 120 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 18. rész

Bizony elérkeztünk az utolsó előtti előtti epizódhoz, amikor is az események igencsak felgyorsulnak, mi, olvasók pedig csak kapkodhatjuk a fejünket. Mi kell ahhoz, hogy a rózsaszín lepel lehulljon egy szerelmes szeme elől? Kövessétek tovább Hanna történetét az epizód címére kattintva!

 


18. A rejtélyes férfi

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.11 20:27. 0 hozzászólás· 1 megnyitás
Szemezgető Szerda - Teljes Családfa kihívás
Szemezgető Szerda - Kihívás

A mai napra egy kihívást hoztam nektek, amely nem másról, mint egy családfa megalkotásáról szól. Személy szerint mindig vágytam rá, hogy egy teljes "dinasztiát" kiépítsek, de sosem volt elég türelmem hozzá, így aki hozzám hasonló helyzetben van, és csak egy kis feladat adta motivációra vágyik az kattintson a tovább mögé, és lesse meg a mai kihívásunk részleteit! :)


Bellatrixy, 2017.10.11 16:20. 2 hozzászólás· 233 megnyitás
Promó Péntek - 41. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x18

 

- „Mark, mondd, hogy nem látod, amit én! – Hanna halkan átkozódott, hogy meg ne hallják az árulók, majd bátyjához fordult. – Tudtam, hogy nem kellene bíznunk ebben a csalóban! Nem hagyhatjuk, hogy anya hozzámenjen!

- Tudom, de ha most szólunk neki, össze fog törni. Az esküvő fél óra múlva kezdődik…”


***

„Amikor odaértek, a pap elkezdte a beszédet…
…Aztán pedig feltette azt a kérdést, amire senki sem várt választ: „Van-e valakinek ellenvetése eme két csodás élet egybekötésével kapcsolatban?”
Erre néma csönd lett, csak egy ember tűnt ki a tömegből…”

 

Thea, 2017.10.06 18:34. 0 hozzászólás· 8 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 17. rész

Hanna békésnek nem mondható életét egy olyan szereplő felbukkanása borzolja, akit a háta közepére sem kíván, ráadásul környezetében is tovább bonyolódnak a problémák. Azt hiszem, egyikünk sem lenne szívesen főszereplőnk helyében! A történet folytatásához kattints a címre!

 


17. Logan

A történet adatlapja

Thea, 2017.10.04 21:54. 0 hozzászólás· 6 megnyitás
Hírhétfő - Itt vagyunk!
Hírhétfő

Régen jelentkeztünk már hírösszefoglalóval, és mint tapasztalhattátok, átmenetileg a napi friss tartalom is csorbát szenved, ami miatt talán egy kis magyarázattal tartozunk nektek. A szeptember többünk számára olyan eseményeket hozott, ami miatt kénytelenek voltunk háttérbe szorítani az oldalt, a többiek pedig egyébként sem rendelkeztek annyi szabadidővel, hogy egyedül biztosítani tudják a teljes tartalmat. Így most ahelyett, hogy görcsösen a napi teljesítményünkön aggódnánk, inkább letekertük kicsit a hatásfokot, és mind igyekszünk összeszedni magunkat, hogy aztán ne forduljanak elő többet ilyen leállások. Bízunk benne, azért így is találtok elég olvasnivalót, vészes unalom esetén a régebbi posztokat is érdemes lehet előhúzni.:) Helyzetünket kissé árnyalja, hogy a jelenleg használt rendszerünket is le kell cserélnünk, ami miatt túl nagy javításokra már nem szeretnénk időt pazarolni, pl. a történetek teljes áttöltését is ezért hanyagoljuk. Ekkora adatmennyiséggel, amivel az oldal rendelkezik, sajnos minden kicsit macerásabb, mint kívülről az ember gondolná, de megoldhatatlan problémák szerencsére nem tornyosulnak előttünk. Mi alig várjuk, hogy minden menetrend szerint menjen, de sajnos most ez a helyzet. Látszólagos inaktivitásunk nem a lelkesedés elfogyását jelenteni, az oldal szétesésétől természetesen egyáltalán nem kell tartani, de nem szeretnénk ígérgetni sem, hogy holnaptól minden megváltozik: ezen az időszakon át kell evickélnünk, aztán persze szállítjuk tovább a hasznos posztokat, tippeket legjobb tudásunk szerint.:)

 

Hogy valami lelkesítő témáról is írjak, egy új mini tale érkezett beküldés közeli állapotba Lara jóvoltából, ő azonban szeretné előtte egy lektorral megvitatni a történetét.

 

"Lektort keresek leginkább drámai műfajú történetemhez.

Olyanok jelentkezését várom, akik tapasztaltabbak az írás terén, illetve tudnak időt és energiát szánni az olvasásra és elemzésre. 3 részes mini tale-ről lenne szó, elég nyomasztó hangulatú.

Elérhetőség: anitaa2634(kukac)gmail(pont)com"

 

Reméljük, Lara szerencsével jár, és köztetek lapul jövendőbeli lektora. Hirdetése hamarosan felkerül a Keresek/Vállalok lapra is, de én a helyetekben már most lecsapnék a lehetőségre!:)


Thea, 2017.10.02 16:32. 2 hozzászólás· 101 megnyitás
Promó Péntek - 40. hét
Promó Péntek

Hanna - 1x17

 

- „…Mi a bajod? Miért jöttél ide?! – Elise felállt, és kétségbeesetten hátrálni kezdett.

- Oh, nem kell félned, én nem bosszúból jöttem – gúnyolódott.

- Mit akarsz már?!

- sak tudni akartam, mi lesz a gyerekem sorsa. Nem tartod meg, igaz?...”


***

- „…MICSODA? – Hanna teljesen kiakadt, nem is tudott mást kibökni.

- Jaj, drágám! Nem kell aggódnod, ő nagyon jó ember!

- Anyu, megvert! Rémlik?? Ezt nem hiszem el!...”

 

Thea, 2017.09.29 18:39. 0 hozzászólás· 6 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 16. rész

A hazugság attól fáj a legjobban, amikben bíztunk. Hanna bár akad, akikhez egyre közelebb kerül, mégsem képes megnyugodva tekinteni a jövőbe. A történet folytatásáért kattints a legfrissebb epizód címére!

 


16. A legerősebb kötelék

A történet adatlapja

Thea, 2017.09.27 21:41. 0 hozzászólás· 6 megnyitás
Simpercek - Create A Pet
Simpercek

Ahogy közeledünk a Cats & Dogs megjelenéséhez, úgy egyre több információt kapunk az új kiegészítőről. Azt eddig is tudtuk, hogy ebben a szériában a kedvenceinket a végtelenségig testre szabhatjuk majd, ezúttal viszont részletesebben is beszámolunk arról, hogy ez mit is jelent pontosan. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, mi minden derült ki az Create a pet menüről – és ha érdekelnek a kiegészítővel kapcsolatos egyéb apróságok!

 


Ruby, 2017.09.24 08:00. 0 hozzászólás· 224 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Magyarítások
Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 152
· Legújabb tag: ayumi93