Oldal információ


Futó történetek
1x06 - Macskaszezon


1x12 - El kell mondjam


1x03 - Csalódás
Hírfolyam
Építs, barkácsolj és csavarozz a szerszámokkal!

Végre megépültek a Sims 2 és Sims 3 barkácstippek. A tippek megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre! 

Sims 2 barkácstippek

 

Sims 3 barkácstippek

Dátum: 2017 Jun 26 Írta: Matt
Pályázat

 Pályázat! 
 Pályázat! 
 Pályázat! 

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla
Csavarkulcs

Ma előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett oldalbütykölés van terítéken, ezért senki se ijedjen meg, ha repkedő plumbobokat, rózsaszín debil pónikat, vagy színváltós chatet lát.

Dátum: 2017 Jun 23 Írta: Carmilla

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Powered by CuteNews
Simtársak
Legújabb hozzászólások
· Vezetéknevet Sophie-...
· Lehet, hogy a vezeté...
· Wow. *-* eszméletlen...
· De azt a bizonyos Si...
· Vigasztaljon a tudat...
· Utálok rossz híreket...
· Nagyon cuki az a Hus...
· A négyes kis listádb...
· Igen, Patrick Sophie...
· Izgalmasnak ígérkezi...
Fórumtémák
Legújabb témák
· Barkochba
· Kedvenc zenék/videók
· Mozimaraton - filmes...
· Összetett szavak
· Szóképző
Legnépszerűbb témák
· Barkochba [92]
· Szólánc [36]
· Az, aki utánam ír... [26]
· Összetett szavak [16]
· Végtelen történet [13]
Slide
slide
Üdvözlet

Üdvözlünk a Sims Addicts oldalon!

Folyamatosan dolgozunk a tartalmak feltöltésén, és az oldal kinézetén. Előfordulhat, hogy összekeverednek a friss és átmentett tartalmak a főoldalon, Facebook oldalunkon azonban nyomon követhetik újdonságainkat! Az üzenőfal és a fórum használatához regisztráció szükséges, a posztok alatti kommentelés azonban minden látogató előtt nyitott.

Hibaelhárítás - Sims 4 - A Sim többé nem öregszik
Hibaelhárítás

Ismét hibaelhárítás tippel jelentkezek, és a Sims 4 játékosok számára hozok segítséget azzal kapcsolatban, hogyan lehet kijavítani a hibát, ha a sim nem tud újabb életszakaszba lépni. Máris landol a Sims 4 hibaelhárítás tippek közé!

 

Hibaelhárítás tipp - Sims 4 - A Sim többé nem öregszik

Matt, 2017.06.28 15:02. 0 hozzászólás· 0 megnyitás
Tale Szerda - Hanna - 3. rész

 

Hanna története tovább folytatódik - méghozzá egy igen érdekes résszel! 

Az izgalmas, gyönyörű képekkel teletűzdelt történetben ezúttal is csavarodnak az érzelmi szálak - Hanna élete pedig egyre kiegyensúlyozatlanabbá válik.

Vajon hogyan kezeli majd mindezt? 

És Damian milyen szerepet játszik a zűrzavarban?

Ne hagyjátok ki a Hanna mai epizódját sem!

 

1x03 - Csalódás

 

 

 

Előző részek: 

1x02 - A buli
1x01 - A Nagy Utazás

Carmilla, 2017.06.28 12:53. 0 hozzászólás· 0 megnyitás
Modmatiné - Sims 2 - Hibás szőnyegtextúrák javítása
Modmatiné

Többször volt már olyan, hogy a Sims 2-ben, egy-egy ház berendezésekor nem használhattam azt a szőnyeget, amit oda kiszemeltem, ugyanis az hibásan jelent meg. (Van, ami már önmagában letéve is, mások csak a négyzetrácsokon kívül, és/vagy 45°-os szögben elforgatva.) Ilyen volt például a „Népies szőttes” és a „Lépőkövek” is. Letölthető cuccok után kutatva, teljesen véletlenül találtam rá a megoldásra – a bugfix természetesen nem a fejlesztőknek, hanem az egyeditartalom-gyártóknak köszönhető.

 

Gregoretta Samsa


Matt, 2017.06.27 12:40. 0 hozzászólás· 76 megnyitás
Kémkedő Kedd - Vendégünk Nade
Kémkedő Kedd

Bár a közösségi életre ritkán jut ideje, Nade lassan, de biztosan készül történeteivel a háttérben. A Sims Tales Awards 2017 "Legjobban várt történet" kategória indulói között ti is felfedezhettétek néhány történetét, ez azonban nem minden, más is készül a színfalak mögött, ahová most bepillanthattok ezzel az interjúval. Kattintsatok, és várjuk együtt a művek érkezését!:)


Thea, 2017.06.27 11:07. 1 hozzászólás· 77 megnyitás
Játéktipp - Sims 4 Vampires - Forgotten Hollow
Játéktipp

A mai tippünk sokkal inkább egyfajta városbemutató, méghozzá az eddigi egyik legérdekesebb Sims 4-es "városról". Forgotten Hollow apró, sötét, misztikus... és vámpírok lakják. Kell ennél több? Hát persze! Hiszen a rengeteg misztikum alatt egy valóban érdekes kis negyeddel van dolgunk, amelyet külön izgalmassá tesz a Vatore testvérek és Vladislaus Straud között fennálló viszály. Hallottatok már róla? Nem? Akkor kattintsatok a tippre, és tudjátok meg, miről is van szó! 

 

Sims 4 Vampires - Forgotten Hollow

Carmilla, 2017.06.26 06:01. 0 hozzászólás· 79 megnyitás
Simmásodpercek - Állati pletyka!
Simpercek

 

Minden valószínűség szerint megérkezett a Sims állatos kiegészítőjének első képe! Az EA ugyan még mindig nem erősítette meg a megjelenést, de egy cseh oldalon ismét felbukkant a The Sims 4 - Pets, november 10. megjelenési dátummal, és ezzel a sokatmondó képpel - mi nagyon bízunk benne, hogy valódi!:)  

 

 

Forrás

Thea, 2017.06.25 20:43. 4 hozzászólás· 426 megnyitás
Vendég Vasárnap - Könyvajánló juhaszgagától
Vendég Vasárnap

Annak ellenére, hogy könyvmolynak tartom magam, igazság szerint nem olvasok annyit, amennyit kellene. Régebben jobban faltam a könyveket, manapság jó, ha egy hónap alatt két könyvet elolvasok. Ennek elsősorban az időhiány az okozója, az érettségi időszak, valamint a rengeteg, céltalan gépezéssel töltött órák >< Ettől függetlenül nem fogyott ki a könyves ajánlóim tárháza, most is hoztam pár könyvet, amik szerintem említésre méltóak :)

Akit érdekel, a Tovább… mögött olvashatja is a cikket.

juhaszgaga


Matt, 2017.06.25 08:06. 2 hozzászólás· 89 megnyitás
Játéktipp - Sims 4 parenthood - Kettő az egyben
Játéktipp

A Parenthood kiegészítővel minden eddiginél összetettebb fejlődési rendszer érkezett a Sims 4-be, ennek megfelelően igyekszünk minél hamarabb a végére érni a kiegészítőhöz tartozó tippeknek. Ma egyből két szösszenetet is hoztam, az egyik az iskolai projecteket mutatja be, amely új típusú tevékenység a játékban, a másik pedig a fiatalokat érintő korszakokat ismerteti, amelyek átmeneti jellemvonásként bonyolítják a simcsaládok életét. Kellemes olvasgatást!


 

Sims 4 Parenthood - Iskolai projectek tipp

Sims 4 Parenthood - Korszakok (Phases) tipp

 

Thea, 2017.06.24 07:00. 0 hozzászólás· 132 megnyitás
Promó Péntek - 26. hét
Promó Péntek

The Last One Standing - Az utolsó 1x13:

 

- Van fogalmad róla, miket kenhet ránk? Hogy mekkora bajba keverhet? Az is elég szörnyű volt, amit látott a bokorból, mikor ott voltam a közelében, és ha még hanganyaga is van hozzá… - dörrent rá barátnőjére.


 

* * *


- Mit kell tennem ahhoz, hogy megszeress? – kérdezte a fiú, miközben kezdte elveszteni a türelmét. – Legyek olyan, mint ő? Hát tessék: rosszfiú vagyok! – kiáltotta, szinte teljesen elvesztve a fejét.

 

* * *

- Osszuk meg, amink van. Az eltűnések rendszerszerűek. Találd ki a közös pontot! – mondta el hangosan a levélben leírtakat Jessica. – Az első – olvasta az utolsó, különálló sort.

 

 

Hanna 1x03:

 

„A parkba rohant. Nem akart visszamenni a kollégiumba, és magyarázkodni barátnőinek. Magányra vágyott. Az eső teljesen eláztatta a ruháit. Leült a vizes fűbe, az alá a fa alá, ahol tegnap emlékeibe merült.


Nem érdekelték már a színes levelek, a fák, az idő, egy dolog érdekelte: újra elvesztette azt a fiút, akit mindennél jobban szeretett.”

Matt, 2017.06.23 17:03. 0 hozzászólás· 54 megnyitás
Figyelem, pályázat!
Pályázatok

Folytatva a Sims Tales-en megszokott hagyományokat, a Sims Addicts oldalon is megrendezésre kerül a 2017-es Simnovellaíró Pályázat, amelyen reméljük ismét színvonalas alkotásokat olvashatunk  régi és új íróinktól! Emelve a tétet azonban ezzel párhuzamosan további két felhívást is intézünk hozzátok, amelyek kísérleti jelleggel indulnak az oldalon, ám ha sikert aratnak, a jövőben is találkozhattok hasonlóval. Na de lássuk is, miről van szó:

 

 

Simnovellaíró Pályázat 2017


Pályázatot hirdetünk azok számára, akik szeretnek írni, és szívesen összemérnék tudásukat a többi versenyzővel. A feladat egy tetszőleges témájú novella alkotása, amely bármelyik Sims játékkal illusztrálható, és minimum 10, maximum 50 képet tartalmaz. A novellának ennél több feltételnek nem kell megfelelnie.


A pályázat ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik művet készítetted.


A beérkezést követően a novellákat független zsűri értékeli szövegesen a következő szempontok alapján: ötlet, fogalmazás, illusztrálás, hangulat. Az első három helyezett sorrendje nyilvános, a többi induló között azonban nem hirdetünk pontos sorrendet. Ezzel párhuzamosan a novellák közönségszavazáson is részt vesznek, és az első helyezést elért alkotás írója a közönség különdíjával gazdagodik.

 

Várjuk szeretettel műveiteket, jó alkotást kívánunk!

 

 

Karakterkészítő felhívás 2017

 

Felhívást intézük azokhoz az írókhoz és játékosokhoz, akik szívéhez közel áll a karakteralkotás, és szívesen kerekítenek történetet elkészített simjeik köré. A feladat, hogy készíts egy simet, és írd meg a jellemrajzát a megadott szempontok alapján. A cél a legeredetibb karakter elkészítése, nem pedig a legszebbé! A felhívás részletei a következők:

  • A sim bármilyen szériával készülhet, és egyedi tartalmak és sliderek is használhatók hozzá.
  • A felhívásra csak a simről készült 3-5 db kell beküldened, ezt azonban nem módosíthatod képszerkesztővel. A képeket ne CAS-ban, hanem a játékban készítsd.
  • A simhez mellékelt karakterlapnak a következő adatokat kell tartalmaznia: sim neve, életkora, családi állapota, hivatása, legjellemzőbb tulajdonságai, céljai, félelmei, háttértörténet. A karakterlap maximum 2 oldal terjedelű lehet.
  • Egy személy maximum 5 karakterrel nevezhet.
  • A karakter, amelyet beküldesz, nem lehet más alkotó által készített, módosítás nélküli, letöltött sim. Amennyiben ilyesmit észlelünk, a karaktert kizárjuk a versenyből.

A felhívás ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik karaktereket készítetted. A beérkezett karakterek között minden szériában két győztest hirdetünk, az egyiket zsűri fogja kiválasztani, a másikat pedig közönségszavazás  alapján díjazzuk.


Fontos! A nevezéssel elfogadod, hogy az álatalad írt karakterlapot feltöltjük az oldalra, és az írók ihletet meríthetnek a leírtakból készülő történetekeikhez. Amennyiben az elkészített simet is megosztanád a közösséggel, csatolhatod a levélhez, a felhívás lezárása után feltöltjük a Letöltések menüpontba.

 

 

Díszletépítő felhívás 2017


Felhívást intézünk építeni szerető tagjainkhoz, akik szívesen megosztanák munkájukat a közösséggel. A feladat, hogy építs egy közösségi helyszínt, amely szerinted hasznos lehet a történetet illusztrálók számára. Ez a helyszín lehet iskola, vonatpályaudvar, utcarészlet, középkori kastély, vagy bármi, ami megihlet téged. A felhívás részletei a következők:

  • Bármely Sims szériát választhatsz, és használhatsz egyedi tartalmakat, kódokat az építéshez.
  • Egy személy maximum 5 épülettel nevezhet.
  • A helyszín, amit beküldesz, nem lehet más alkotó által készített, módosítás nélküli, letöltött telek. Amennyiben ilyesmit észlelünk, a beküldött díszletet töröljük a versenyből.
  • A nevezéshez a helyszínről készült képeket ÉS magát a helyszínt is csatolnod kell. Amennyiben egyedi tartalmakat is használtál, a készítők nevét is kérjük csatold egy dokumentumban (a felhasznált tárgyakat nem kell külön megnevezned).

A felhívás ANONIM, úgyhogy ha teheted, az eredményhirdetésig kezeld bizalmasan, melyik helyszínt építetted. A beérkezett karakterek között minden szériában két győztest hirdetünk, az egyiket zsűri fogja kiválasztani, a másikat pedig közönségszavazás  alapján díjazzuk.

 

FONTOS! A nevezéssel elfogadod, hogy az általad készített helyszínt feltöltjük az oldal Letöltés menüpontjába, és az oldal látogatói szabadon felhasználhatják játékukban vagy történetükben.

 

 

Beküldési határidő mindhárom felhívás esetében:  

 

2017.08.21. hétfő

 

 

Alkotásaitokat a simsaddictshun@gmail.com címre várjuk. Kreativitásban gazdag, kellemes munkát kívánunk mindenkinek!

 

Sims Addicts, 2017.06.23 09:16. 0 hozzászólás· 95 megnyitás
Bejelentkezés
 
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
©
Pályázatok
Részletekért kattints a képre!

Jelenlévők


Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 83
· Legújabb tag: Esztu
Szavazás
Hogyan találtál rá az oldalra?

Követtem a Sims Tales-t
Követtem a Sims Tales-t
79% [30 Szavazat]

Google kereső hozott ide
Google kereső hozott ide
3% [1 Szavazat]

Facebookon találtam rá
Facebookon találtam rá
3% [1 Szavazat]

Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
Más FB csoportban hallottam róla / láttam a megosztását
8% [3 Szavazat]

Hírlevél hozott vissza
Hírlevél hozott vissza
5% [2 Szavazat]

Más módon
Más módon
3% [1 Szavazat]

Szavazatok: 38
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2017.06.04

Archívum